10 MOOIE KAVELS HARZ NATUURGROND

€ 150.000,- k.k.
Omschrijving

10 MOOIE KAVELS HARZ NATUURGROND

Huis - Harz

*** TER ONTWIKKELING ***

Meer dan 4 hectare eigen grond!

Dit is een schitterende locatie midden in de Harz, van meer dan 4 hectare groot (!!!) waar u geheel naar eigen inzicht uw plannen kunt ontwikkelen! (Let wel: onder voorbehoud van toestemming van de lokale instanties). Ideeën maken en initiatieven ontplooien loont echter zeker de moeite want dit is een zalig stuk grond, geheel vrij gelegen en midden in de natuur!

Dit kavel van maar liefst 42.581 m2 (meer dan 4 hectare!) ligt midden in de Harz (noord-oost-rand), op een goed bereikbare locatie langs de rustige doorgaande weg L230 tussen de plaatsjes Pansfelde en Leinemühle, gemeente Falkenstein/Harz.

Het gaat in totaal om 10 losse maar samenhangende en aaneengesloten kavels van de volgende grootte:

Flurstück 56/5 met ca. 4.334 m²
Flurstück 56/6 met ca. 5.026 m²
Flurstück 56/7 met ca. 2.609 m²
Flurstück 56/8 met ca. 2.682 m²
Flurstück 56/9 met ca. 2.530 m²
Flurstück 56/10 met ca. 2.579 m²
Flurstück 56/11 met ca. 2.488 m²
Flurstück 59/2 met ca. 5.252 m²
Flurstück 59/1 met ca. 7.508 m²
Flurstück 59/3 met ca. 7.573 m²

Dit biedt een scala aan mogelijkheden! De kavels kunnen separaat verder ontwikkeld en verhuurd of doorverkocht worden. Of het gehele kavel bij elkaar kan ontwikkeld worden (onder voorbehoud van toestemming van gemeente, Landkreis etc.). De kavels liggen geografisch in het Naturpark Harz / Sachsen Anhalt en behoren tot het Landschaftsschutzgebiet Harz. Dit maakt ontwikkeling wellicht wat uitdagend maar overal in de regio staat men zeer positief tegen toeristische initiatieven.

Geïnteresseerden mogen zichzelf op de hoogte stellen bij de desbetreffende instanties, na invullen en retourneren van ons contactformulier. Let wel: het is geen bouwgrond, dus bebouwing voor permanente bewoning zal niet toegestaan worden. Denk toeristisch en recreatief, dan maakt u de meeste kans. Momenteel is de bestemming landbouwgrond alhoewel daar de laatste jaren geen actief gebruik meer van gemaakt is.

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.6468364,11.2650143,359m/data=!3m1!1e3

 

Vraagprijs: 150.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 12.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 164.000,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 27-10-2023  Plaatsingscode: PK-PF-HS-594

Object kenmerken
  • Huis