WOONHUIS MET EIGEN NATUURPARADIJS

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

WOONHUIS MET EIGEN NATUURPARADIJS

Huis - Ebeleben, dorpje

***NIET BESCHIKBAAR***

Dit heerlijke huis staat op eigen grond van meer dan 5.000 m2 en heeft dus een zee aan ruimte! U kunt heerlijk wandelen in uw eigen bos en doordat het aan de rand van het dorpje ligt, heeft u zalig vrij uitzicht over de velden. Dit heeft alle mogelijkheden voor het realiseren van uw eigen kleine paradijsje!

Het ligt in een klein plaatsje op steenworp afstand van het stadje Ebeleben, met alle faciliteiten. Centraal gelegen in Middenduitsland (Thüringen) dus zit letterlijk in het midden van Duitsland! Van hieruit kunt u overal naar toe. Dit is een prachtig huis als vakantiehuis of weekendhuis maar ook ideaal voor permanente vestiging of verhuur.

U zit hier aan de rand van het dorp dus heerlijk rustig. En een halve hectare eigen grond om te wonen en te leven, dat is echt heel erg groot! Het huis zelf heeft een bebouwde oppervlakte van zo’n 100 vierkante meter met een woonkamer, keuken, badkamer en dan zeker nog vijf kamers. Dan nog een aanbouw van zo’n 100 m2 met stallen en schuurtjes.

Separaat is er nog een grote schuur van 90 m2 en een mooie grote open binnenhof. De echt grote trekker is natuurlijk de heerlijk grote tuin, deels licht glooiend met bomen en open ruimtes. Wat een heerlijkheid! En aan de rand van het dorp met open zicht naar de naastgelegen landerijen. Deze kleine lusthof wacht op een nieuwe eigenaar die hier iets prachtigs van maakt!

 

*** DIT OBJECT IS HELAAS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-10-20  Plaatsingscode: PK-AB-HS-203
Object kenmerken
  • Huis