LEUK VAKANTIEHUIS VOOR WEINIG GELD

€ 27.500,- k.k.
Omschrijving

LEUK VAKANTIEHUIS VOOR WEINIG GELD

Huis - Badra, Thüringen

Dit is een leuk vakantie- of woonhuis wat prima kan voldoen als tweede woning of permanent verblijf. Na een paar ingrepen ook zeer geschikt voor permanente verhuur. Het staat in een rustig straatje in het kleine dorpje Badra, mooi gelegen tussen de natuur van het Kyffhäuser Naturpark en de Südharz. Vlakbij aansluiting op snelweg A38 en ideaal gesitueerd tussen de steden Nordhausen, Sangerhausen en Sondershausen.

Het huis zelf staat op eigen grond van 137 m2 en u heeft dus nog een leuk binnenhof met grote poort en klein schuurtje. Dit kunt u ombouwen tot tuin of gebruiken als privé parkeerplaats, net wat u wilt. U komt het huis binnen door een kleine aanbouw en dan staat u in de hal, met toegang tot de woonkamer en de keuken.

Boven vindt u een slaapkamer, een kleine kinderkamer en een badkamer. Daarboven is nog een ruime zolder die u eventueel zou kunnen ombouwen of uitbouwen. Al met al is het geen groot huis maar wel met best nog veel mogelijkheden en natuurlijk erg schappelijk geprijsd. Stromend water en afwatering aanwezig. Werkende stroom-installatie aanwezig maar leidingen moeten eigenlijk vernieuwd worden.

Badkamer aanwezig. Keuken moet geplaatst worden (in Duitsland heeft u al een complete inbouwkeuken – nieuw – voor nog geen duizend euro). Eenmalige bijkomende kosten inzake notaris, overdrachtsbelasting etc. komt ongeveer op duizend euro. Daarna jaarlijks paar tientjes grondbelasting en de vastrechtkosten voor water en stroom, eventueel verzekering.

Dit is gewoon een leuk huisje, in redelijk goede staat, en voor een absolute spotprijs.

 

Afmetingen huis: 7 x 6,5 m

Woonoppervlakte: 85 m2

 

Koopprijs: 27.500,- euro.

Servicekosten: 3.450,- euro.

Incl. volledige aankoopbegeleiding.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-03-21  Plaatsingscode: PK-BA-HS-238-A

Object kenmerken
  • Huis