GROOT KAPITAAL PAND MET RUIMTE

€ 85.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT KAPITAAL PAND MET RUIMTE

Huis - Sangerhausen

Dit kapitale pand beslaat meer dan 330 m2 bebouwde oppervlakte en heeft daardoor dus heel veel ruimte binnenin, zeker zo’n 700 m2 in totaal aan gebruiksoppervlakte. Dat is eigenlijk uniek, zo aan de rand van de binnenstad, van een leuk gezellig plaatsje, in de nabijheid van de snelwegen A38 (Nordhausen-Leipzig-Dresden) en A71 (Sangerhausen-Erfurt-Thüringer Wald).

U zit hier eigenlijk centraal in het midden van Duitsland, met uitstapjes mogelijk overal naar toe: Harz, Berlijn, Praag, Oostzeekust. U zit hier eigenlijk helemaal goed. Aan de rand van de stad (inwoneraantal ca. ) met het treinstation op loopafstand. En volop ruimte op eigen terrein want het gaat in totaal om ca. 1.800 m2 eigen grond, in volledig eigendom.

Ideaal als hotel of pension, of gewoon als kamerverhuur via AirBNB, Booking of bed and breakfast. Voor de aankoopprijs hoeft u het niet te laten, u houdt zodoende ook nog geld over om te renoveren en op te knappen. Alleen aan grondwaarde zit u hier al zo ongeveer op de aankoopprijs. Het monumentale gebouw krijgt u er dus eigenlijk gratis bij.

Dus kunt u zich min of meer ook geen buil vallen. De grond wordt altijd meer waard. Wie gaat hier zijn eigen ‘Ik vertrek’-moment beleven?

 

Vraagprijs: 85.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 7.750 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 17-10-21  Plaatsingscode: RD-LE-HS-302

 

Object kenmerken
  • Huis