UW EIGEN STUKJE HARZ NATUURGEBIED!

€ 19.500,- k.k.
Omschrijving

UW EIGEN STUKJE HARZ NATUURGEBIED!

Huis - Questenberg, Harz

***UNIEK!!!*** Uw eigen stuk natuur midden in de Harz! Op loopafstand van het schilderachtige plaatsje Questenberg, midden tussen de krijtrotsen. U zit hier aan het Karst Wanderpad, dwars door de Harz: een historische weg, beschermd en bekend bij natuurliefhebbers.

Op deze prachtige locatie, goed bereikbaar, is er een stuk natuurgebied te koop, in volledig eigendom van ruim 1.430 m2 groot. U heeft hier dus uw eigen grond midden in het bosrijke gebied van de Harz. Wandelend of met de fiets bereikbaar, maar ook met een 4×4-wagen goed te doen.

U zit langs een pad, parallel aan het wandelpad, diep de natuur in. Er staat geen bebouwing op het kavel en dat zal ook niet mogen. Maar een tentje of Yurt, of wellicht een kleine vouwwagen, moet altijd wel mogen. Op het aangrenzende buurterrein staat ook een caravan dus er moeten wel mogelijkheden zijn.

Het is een prachtige wilde omgeving, heuvelachtig en zeer gevarieerd. Bossen, bergen en dalen maar ook open stukken; een zalig afwisselend heuvellandschap. Vol wilde dieren, zoals vossen, konijnen, hazen, reeën, wilde zwijnen en nog veel meer.

Beneden bij het wandelpad stroomt er water vanuit de hoge Harz bergen uit een beekje, u kunt daar dus water pakken. Dit is een unieke kans voor natuurliefhebbers om een eigen stukje Harz te bemachtigen!

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.4992788,11.1311729,87m/data=!3m1!1e3

 

Koopprijs: 19.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden van 2.000,- euro. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 29.800,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 17-03-22  Plaatsingscode: PK-QB-HS-360-A

Object kenmerken
  • Huis