AANBEVOLEN ! DIT IS ECHT EEN AANRADER !!!

€ 24.900,- k.k.
Omschrijving

AANBEVOLEN ! DIT IS ECHT EEN AANRADER !!!

Huis - Bendeleben, Kyffhäuser

KNUS WOONKLAAR HUISJE MET GROTE TUIN

 

*** AANRADER !!! ***

Het is verbazingwekkend dat dit leuke huisje nog niet verkocht is! Het is namelijk echt een aanrader. Bijna geheel woonklaar, u kunt er eigenlijk meteen gebruik van maken. Met nieuwe keuken en badkamer, en alles recent gerenoveerd. Met achter het huis een heerlijk grote tuin!

Dit leuke woonhuis is recent bijna geheel opgeknapt, staat op een verhoogde plek, aan de rand van Barokdorp Bendeleben, midden in het Kyffhäuser Naturpark, globaal parallel aan de Harz en met rondom weiden en velden, bomen en bossen, natuur en riviertjes. Een heerlijk plekje!

Het huisje is niet groot maar dat hoeft ook niet als vakantiehuis. Achter het huis vindt u een grote tuin, slechts gescheiden door een landweggetje. Hier kunt u heerlijk beschut zitten en relaxen of desgewenst tuinieren. De omgeving is zeer gevarieerd en nodigt uit tot wandelen, fietsen en genieten.

In de buurt liggen de stadjes Sondershausen, Bad Frankenhausen en Nordhausen en ook snelwegen A38 en A71 zijn vlakbij. U zit hier op een halfuurtje van de Harz maar ook deze omgeving zelf is schitterend, met veel natuur en afwisselend landschap.

Het huis is grotendeels helemaal gerenoveerd, alleen een paar kleine zaken dienen nog afgewerkt te worden. Het geheel wordt verkocht inclusief meubels en inrichting, houtkachel en elektrische vloerverwarming op de begane grond.

Het huis staat op eigen grond van ca. 90 m2 en is vrijstaand. Naast het huis is een smalle strook van ca. 3 m die zo’n 15 m naar achteren loopt. Het huis zelf heeft een bebouwde oppervlakte van ong. 44 m2 en aan woonoppervlakte ca. 90 m2.

De tuin heeft een oppervlakte van ruim 630 m2 dus dat is heerlijk groot met voldoende ruimte. De tuin loopt enigszins schuin omhoog maar niet al te storend. Er is geen directe toegang vanuit het huis naar de tuin maar dat is in totaal nog geen 60 m lopen. Het ligt direct achter het huis maar u moet even omlopen.

Dit alles is al meegenomen in de prijs dus die is redelijk vast. Al met al is het een gezellig knus huisje waar u direct in kunt verblijven. Op de begane grond heeft u de woonkamer en keuken, boven slaapkamer en zijkamer en daarboven nog weer een grote zolder, waar u ook een grote kamer van kunt maken.

 

Vaste koopprijs huis: 24.900,- euro k.k.

Vaste koopprijs tuin: 4.500,- euro k.k. (alleen samen met huis)

Vaste koopprijs samen: 27.500,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 39.900,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 18-06-2024  Plaatsingscode: PK-BL-HS-645

Object kenmerken
  • Huis