Aanbod alleen voor relaties – Huis nr. 1

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

Aanbod alleen voor relaties – Huis nr. 1

Huis -

Plaats: Uftrungen, Südharz

Prijs: 10.000 euro

 

Zoals altijd in dit deel van Duitsland, gaat het hier om een huis met een verhaal.

De koopprijs beweegt zich rond de 10.000 euro.

Er zit echter nog een schuld op van het Wasserverband, dat was rond 2.500 euro maar kan opgelopen zijn tot 5.000 euro inmiddels.

Externe makelaarskosten: 2.000 euro.

Hollandstadt kosten: 3.000 euro.

Verder zal de stroom volledig vernieuwd dienen te worden, hiervoor ligt een oude offerte (prijspeil februari 2019) van 7.544 euro.

Met overdrachtsbelasting, notariskosten en andere kleine administratieve posten , moet u nog rekening houden met een bedrag van ong. 1.000 euro.

 

Totale kosten: 28.544 euro.

 

Groot familiehuis aan rand Harz natuur

Dit grote familiehuis staat in een rustig zijstraatje van het stille dorpje Uftrungen, aan de rand van het Harz natuurgebied. Met goede aansluiting op snelweg A38 en vlakbij grote stad Nordhausen en iets verderop de gezellige stad Sangerhausen. Ook vlakbij het historische plaatsje Stolberg midden in de Harz, waar u zich in de Middeleeuwen waant.

Het grote huis heeft zeven slaapkamers, twee badkamers, een ruime keukenruimte, een woonkamer, twee kelders, een naastgelegen berging met carport, en een mooi zonovergoten terras voor het huis. Dit is een ideaal verblijfhuis voor een grote familie of vriendengroep. Wel dient alles opgeknapt en gerenoveerd te worden maar daar is de lage koopprijs ook naar.

Op de eerste verdieping vindt u een woonkamer, een slaapkamer, een keukenruimte, een badkamer en een aparte toiletruimte. Op de eerste verdieping vindt u vier ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. Op de tweede verdieping zijn twee zeer royale slaapkamers gesitueerd. Daarboven vindt u nog eens een kleine zolderruimte. Het huis heeft ook een kelder.

Vanwege het ontbreken van een tuin hoeft u zich nooit zorgen te maken over gras maaien, snoeien of andere tijdrovende groene activiteiten. Over de gehele lengte van het huis vindt u een  gemakkelijke terrasruimte en er is ook nog een balkon. Sowieso staat het huis vrij in een ruim opgezette straat dus u heeft een zeer ruimtelijk uitzicht.

Dan is er nog een carport met berging en wat schuurtjes, waaronder zich nog eens een grote kelderruimte bevindt. U zou ook deze opstallen kunnen slopen en dan heeft u toch nog wat tuin en buitenmogelijkheden. Maar u zit op een steenworp afstand van de Harz dus is dat echt nodig? Dit huis is ideaal om om te toveren tot bed and breakfast, klein pension of motorhotel. Daar is veel vraag naar!

En met de voordelige aanschafprijs eigenlijk nu voor iedereen bereikbaar! Hier heeft u alle ruimte en kunt u uw droomhuis verwezenlijken. Uiteraard moet wel alles gemoderniseerd worden maar dat kan ook niet anders bij zo’n lage koopprijs. Water, stroom en afwatering is werkend aanwezig dus u kunt direct aan de slag. Er is centrale verwarming op leidinggas maar daar is wat vorstschade.

 

Indeling:

Begane grond: woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, toilet.

Eerste verdieping: 4 slaapkamers, badkamer met toilet.

Tweede verdieping: 2 slaapkamers.

Zolder en meerdere kelders aanwezig.

Woonoppervlakte: 160 m2.

 

Rendement bij verhuur:

Totale aanschafkosten: 28.544 euro

Mogelijke brutohuur per maand: 800-900 euro

Mogelijke minimale nettohuur per maand: 560 euro

(bij verhuur aan familie met 8 personen)

Rendement: 23,5 %

(incl. Hausmeisterservice en belastingen)

 

Aanbod alleen voor relaties – Huis nr. 1

Dit object is in de stille verkoop en komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite.

Dit aanbod is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie.

Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit aanbod niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken.

Waarvoor hartelijk dank. vr gr PK

Object kenmerken
  • Huis