* AANKOPEN OP AFSTAND: HET KAN NU! *

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

* AANKOPEN OP AFSTAND: HET KAN NU! *

Huis - Thüringen Sachsen-Anhalt

>>> Met de huidige drastische beperkingen van het openbare leven inzake het actuele Corona-virus, is het momenteel niet mogelijk (of in ieder geval niet aan te raden) om af te reizen naar Duitsland. Niet voor een bezichtiging maar eigenlijk ook niet voor een bezoek aan de notaris, om een eventuele aankoop af te ronden of te bewerkstelligen.

Omdat wij van veel geïnteresseerde potentiële kopers de vraag krijgen dat zij toch juist NU iets willen aankopen (om hier van de zomer van te genieten) – of op dit moment de drukte willen ontlopen in Nederland – bieden wij nu de gelegenheid om een vakantie-object of tweede woning in Duitsland op afstand aan te kopen. Alleen geselecteerde objecten komen hiervoor in aanmerking, te herkennen aan de gele ‘A’ (van aankopen op afstand) in de foto.

Het werkt zo:

U maakt een substantieel deel van de koopsom over aan ons als bemiddelaar en u krijgt meteen de sleutels thuisgestuurd + voorlopig eigendomsbewijs van de huidige eigenaar, gegarandeerd door Hollandstadt. Wij houden het door u gestorte bedrag in depot en melden de kooptransactie onmiddellijk aan bij de notaris in Duitsland.

Na het opstellen van het koopcontract tekenen wij dat namens u, waarna u na tekenen het restant-koopbedrag overmaakt. De getekende stukken worden aan u via post verzonden, waarmee u hiermee langs het Duitse consulaat in Amsterdam of Rotterdam moet of langs een notaris bij u in de buurt. Daarna moet u wel nog langs de Rechtbank om de zaak te laten legaliseren via een Apostille.

In ieder geval hoeft u niet naar Duitsland, alles kan op afstand via notaris en/of consulaat. Koop nu en profiteer meteen van actuele prijsverlagingen!

Nu kopen betekent direct eigendomsoverdracht. U kunt bij wijze van spreken komend weekend al in uw nieuwe recreatiehuisje zitten!

Bij aankoop geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. In dit geval betekent dat: wie het eerst betaalt.

Verder is elk aanbod beperkt geldig, en gelden er per object verschillende prijsstellingen.

 

Vraag nu vrijblijvend extra aanvullende informatie aan!

Referenties zijn aanwezig, u kunt bellen of mailen met klanten die dit traject reeds succesvol doorlopen hebben.

Alles vertrouwd betaalbaar, 100 % veilig met leveringsgarantie.

 

Veiligheids-maatregelen:

  1. wij bieden alleen objecten aan in dit ‘aankoop op afstand’-model waarvan wij zeker weten dat levering gegarandeerd is
  2. wij houden uw aanbetaalde geld in depot totdat de levering via notaris geregeld is middels officiële notariële koopcontract
  3. wij werken alleen samen met geselecteerde partijen, zowel in het aanbod-traject als verder in het bemiddelingsproces
  4. wij verkopen alleen huizen in dit model waar wij achter staan en die wij zelf bezocht hebben, zodoende kunnen wij u alles vertellen
  5. alle objecten worden geleverd vrij van schulden, hypotheken, beslagen, lasten, verplichtingen, verhuringen en/of verpachtingen
  6. wij willen alleen maar tevreden klanten, vraag vrijblijvend referenties op van kopers die reeds aangekocht hebben via deze constructie
  7. ‘niet-goed-nieuw-huis’-garantie – mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u een ander huis uitzoeken! (onder voorwaarden)

 

Huizen en objecten die via ‘aankopen op afstand’ aangekocht kunnen worden, zijn te herkennen aan de gele ‘A’ op de startfoto van de plaatsing hier op deze site. Wij doen ons uiterste best dit aanbod op korte termijn zoveel mogelijk uit te breiden.

 

Meer informatie:

Tel. 06-53920443

Mail: peter@hollandstadt.nl

dav

 

Uw verkoop-team:

Peter Kerkhoven

Henri Ketelaar

Hans Jonker

 

 

 

Object kenmerken
  • Huis