Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Schernberg, Sondershausen

***IN OPTIE***

ABSOLUTE PRIJSKNALLER!!! MOET WEG!!!

***SPOTPRIJS*** Goedkoper bestaat niet!

(wegens afhaken koper nu weer beschikbaar)

Dit vakwerkhuis moet nog voor de winter weg. Dus sla nu uw slag! Wacht niet te lang, want dit huis is natuurlijk zo verkocht met zo’n belachelijk lage prijs. Alles klopt, geen kleine lettertjes of verborgen gebreken, what you see, is what you get. Gekauft wie gesehen, noemen de Duitsers dat.

Alhoewel je zo’n huis als dit natuurlijk ook best ongezien kan kopen, voor zo’n prijsje. Daar kan weinig mee mis gaan. Alles officieel, overdracht via notaris, in volledig eigendom. Het huis heeft water en stroom dus u kunt direct beginnen met opknappen. Want uiteraard moet er wel van alles gebeuren.

Maar daar is de prijs ook naar. In principe moet de gevel buitenom aangepakt worden. Maar dat kan ook heel makkelijk door er buiten wandbekleding tegenaan te zetten. Goedkope gevelplaten kosten hier nog geen 10 euro per m2. Dus dat valt best mee.

Dit woonhuis was tot voor kort verhuurd en wordt nu verkocht. Het staat op een goede rustige locatie in het kleine plaatsje Schernberg behorend tot de gemeente Sondershausen, Kreisstadt van de Kyffhäuserkreis, Thüringen. Centraal gelegen in Middenduitsland.

Het plaatsje heeft een ouderwetse Konsum-levensmiddelenwinkel, een bakkerij en nog wat kleine voorzieningen. U zit hier middenin de landerijen met weidse vergezichten en rondom bossen en heuvels, een heel afwisselend en gevarieerd landschap.

Het huis staat op eigen grond van 105 m2 en heeft een kleine binnenhof achter met schuurtje. Verder geen tuin maar wel een groenstrookje aan de voorkant. Het is een hoekhuis met aan de kant met de buren een overkapte ingang c.q. gesloten carport.

Op de begane grond gaat u het huis binnen via een ruime overdekte ruimte, waar u fietsen of ander spul kunt plaatsen. Op de benedenverdieping is een ruime woonkamer, een soort sanitaire ruimte met wc en dan nog een ruimte.

Boven zijn 3 kamers en een kamertje waar een soort provisorische douche is geplaatst. Daar zijn dus water-aansluitingen en afvoer. Ook is er een ruime overloop met goede stevige trap naar de grote zolder. Volop ruimte dus eigenlijk!

 

NB – de actueel vastgestelde grondwaarde (Grundsteuerreform 2022) is maar liefst 85.700,- euro. U koopt hier nu dus ver onder de marktwaarde. Wacht niet te lang, sla snel toe!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vaste koopprijs: 9.999,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 1.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/toeslagen etc. moet een eenmalige afkoopsom van 3.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 28-12-2022  Plaatsingscode: PK-SB-HS-462

Object kenmerken
  • Huis