AVONTUURLIJK GELEGEN BUNGALOW

€ 29.000,- k.k.
Omschrijving

AVONTUURLIJK GELEGEN BUNGALOW

Huis - Bad Bibra

***GEHEEL GEBRUIKSKLAAR!***

Deze fraaie en goed onderhouden recreatiebungalow is gelegen op een kleinschalig parkje nabij het stadje Bad Bibra in Sachsen-Anhalt, midden in de natuur en omgeven door bossen en natuurgebieden. Een prachtig plekje!

Het geheel is bereikbaar via een smal onverhard pad de velden in, waarbij u dan aan het einde uw auto kunt parkeren. Dan gaat het via een klein steil paadje te voet omlaag en ergens in het midden moet u een onverhard zijpad in.

Daar ligt dan ergens de bungalow waarbij u ook nog weer een trappetje omhoog moet. Alles is daar een beetje schuin en glooiend. Daardoor heeft u wel een prachtig uitzicht over de omgeving en zit u toch behoorlijk vrij met voldoende privacy.

U betreedt de bungalow door een aangebouwde serre waar het zomer en winter goed toeven is. Dan is er een soort gangetje met links het keukentje en de badkamer en rechts de woonkamer. Daar weer achter is de slaapkamer.

Er is water, stroom, afwatering en verwarming. Het geheel is goed onderhouden en u kunt er dan ook meteen in.

 

Vraagprijs: 29.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 6.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 48.500,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 13-04-2023  Plaatsingscode: PK-BB-PH-524

 

Object kenmerken
  • Huis