Beleggingsgrond 1,5 ha. op 30 km. Leipzig

€ 0,99 per m2
Omschrijving

Beleggingsgrond 1,5 ha. op 30 km. Leipzig

Huis - Teuchern

Dit zijn meerdere kavels beleggingsgrond van in totaal bijna 1,5 hectare, strategisch gelegen tussen de verbindingsweg B91 en een industrieel complex, verbonden door de Industriestrasse, die deels over de te koop staande kavels loopt. De 4 kavels hebben nu nog als bestemming: landbouwgrond. Maar als dat in de toekomst wijzigt naar bedrijfsgrond of bouwgrond dan zit u goed!

De kans dat een bestemming gewijzigd wordt is natuurlijk afwachten. Feit is wel dat dit ideaal ligt tussen een groot industrieel complex en de doorgaande weg. Ook nog met een eigen toegangsweg voor het bedrijfsterrein over de te verkopen kavels. Het terrein ligt op het grondgebied van de stad Teuchern, in Sachsen-Anhalt, op ongeveer 30 km afstand van Leipzig.

U koopt hier dus met perspectief maar wel tegen de huidig geldende agrarische grondprijzen. En die zijn hier nu rond de euro per vierkante meter. Dat is natuurlijk een koopje! Wie neemt de gok?

 

Object: 4 kavels.

Grootte: 14.892 m2.

Vraagprijs: 0,99 cent per m2.

Bemiddelingskosten: 3.995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. code: A
Object kenmerken
  • Huis