BELEGGINGSOBJECT MET 15,5 % RENDEMENT

Verkocht
Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT MET 15,5 % RENDEMENT

Huis Verkocht - Ebeleben

***VERKOCHT***

Dit is een object wat in verhuurde staat wordt aangeboden en dus direct en gegarandeerd een vast rendement oplevert van minimaal 15,5 procent.

Het is een woonhuis in goede staat met een oude Dreiseitenhof, bestaande uit een aanbouw, grote schuur (in bouwvallige staat) en een zijgebouw (ook in slechte staat). Daartussenin een groot eigen binnenhof. Op eigen grond van zo’n 670 m2 oppervlakte.

In een klein dorpje nabij het stadje Ebeleben, met alle voorzieningen.

Het huis zelf heeft 6 kamers en zo’n 110 m2 woonoppervlakte.

Geschat bouwjaar: 1920.

Het woonhuis is verhuurd met vast huurcontract en een gegarandeerd rendement van 15,5 %.

Aantoonbare vaste maandelijkse huur-inkomsten.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 6-12-19  Plaatsingscode: PK-BS-HS-085
Object kenmerken
  • Huis