BIEDEN MAAR! OUD HUISJE IN LEUK STADJE

€ 4.000,- biedprijs
Omschrijving

BIEDEN MAAR! OUD HUISJE IN LEUK STADJE

Huis - Bad Langensalza

Dit oude huisje staat aan de rand van een middelgroot stadje in Thüringen, aan de voorkant aan een rustige doodlopende straat en aan de achterkant langs de drukke doorgaande weg. Het huis heeft ernstig achterstallig onderhoud en wordt door de verkopende instantie als slooprijp bestempeld.

Dan weet u waar u op biedt! Want dit leuke huis gaat in de verkoop via een gesloten bieding. U mag dus een bod uitbrengen en indienen en dan worden de hoogste bieders uitgenodigd om nog een bod uit te brengen, als de bedragen dicht bij elkaar liggen.

Wel een onzekere en langdradige manier van aankopen dus, want het gehele proces kan maanden in beslag nemen, tot soms wel een half jaar of jaar aan toe. Dat moet u dus wel allemaal op de koop toe nemen. En ondertussen wordt het huisje er niet beter op….

Het geheel staat op ca. 150 m2 eigen grond.

 

Biedprijs vanaf: 4.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 1.000 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-02-22  Plaatsingscode: PK-MH-TH-349-BV

Object kenmerken
  • Huis