Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Bellstedt, Ebeleben

*** IN OPTIE ***

BOERENHOEVE MET VEEL RUIMTE

Dit is een groot woonhuis op eigen grond van bijna 700 m2 met een ruim binnenhof en daaromheen drie grote schuren en de uitbouw van het woonhuis. Hier heeft u dus echt alle ruimte. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van ca. 110 m2 met twee keukens, twee badkamers, woonkamer en 5 slaapkamers.

Het is een zogenaamde Vierseitenhof dus u zit eigenlijk helemaal privé en afgesloten, omsloten door de schuren en het huis. Er is één hele grote schuur met een oppervlakte van ca. 230 m2 maar daar moet wel wat onderhoud gepleegd worden.

De andere twee schuren zijn verdeeld in stallen, garages, werkplaats etc. Het huis is momenteel verhuurd maar komt binnenkort vrij in de verkoop. Over de staat en onderhoud valt momenteel niet veel te zeggen maar het was altijd een prima woonhuis.

Met water, stroom en centrale verwarming via oliestook. Dit is een ideaal object voor iemand die veel ruimte nodig heeft voor bijv. hobby, auto’s of dieren. Het ligt in het kleine plaatsje Bellstedt, niet ver van het stadje Ebeleben in Thüringen. Centraal in Middenduitsland.

Met een gevarieerde landelijke omgeving, veel velden en landerijen maar ook bossen en bergen, meertjes en stroompjes.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 21-01-2023  Plaatsingscode: PK-BS-MN-477

Object kenmerken
  • Huis