BOERENHOEVE OP 2.000 M2 EIGEN GROND

Onder aanbieding
Omschrijving

BOERENHOEVE OP 2.000 M2 EIGEN GROND

Huis - Lipprechterode

***IN OPTIE***

Dit is een prachtig object, ideaal gelegen op een hoek, met een royale 2.000 vierkante meters eigen grond. Aan de voorkant staat het gebouw aan de rustige dorpsstraat, aan de zijkant vindt u een klein afgesloten weggetje en aan de achterkant heeft u een schitterend uitzicht over de glooiende landerijen. Het perceel is ook via de achterkant te bereiken.

Het gebouw bestaat eigenlijk uit drie delen: het hoofdhuis, een aanbouw waarin zich het oude gedeelte bevindt, en de zijkant bestaande uit schuren en een grote zolder. Een immens object dus eigenlijk, met volop ruimte en dito mogelijkheden. Het geheel staat onder Denkmalschutz. Het is een voormalige Vierseitenhof.

Vanuit het pand heeft u een heerlicht zicht op uw groot stuk eigen grond. Ideaal voor honden of paarden, of perfect voor een kleinschalige bed and breakfast of pension. Het geheel ligt strategisch tussen snelweg A38 en de Harz, een prima gebied voor toerisme, vooral vanwege de rust en ruimte. Alles is in redelijk goede staat dus u kunt meteen het pand betrekken.

De hoofdwoning heeft beneden twee woonkamers, een keuken, badkamer en nog een kamer. Er is een ruime hal met trap naar boven en toegang tot de kelder. Boven vindt u nog een badkamer en vier à vijf kamers. Er zijn twee grote zolders wat ook nog mogelijkheden biedt. De aanbouw heeft op de begane grond stallen en boven bevinden zich de oude dienstkamers voor het personeel. In totaal toch nog drie kamers (in oude staat) met een fraaie houten galerij.

Het zijgebouw heeft ook weer schuren en ruimtes. In z’n totaliteit is dit een gigantisch pand met veel ruimte waar van alles mogelijk is. Vooral de royale tuin biedt veel mogelijkheden. Het ligt op een prachtige plek, midden in het dorp maar toch geheel vrij en volop privacy. Met heerlijke vergezichten. De oorspronkelijke bouw dateert uit 1709 en de aanbouw uit 1823.

Er is water, stroom, afwatering via Klärgrube en centrale verwarming via gasleiding. Er zijn zeker acht kamers en nog drie extra in de oude bouw. Ook volop ruimte door de twee grote zolders. Wie gaat hier zijn droom realiseren?

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE ***

 

Vraagprijs: 55.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-09-19  Plaatsingscode: PK-BB-HS-055
Object kenmerken
  • Huis