BOSHUT MIDDEN IN NATUUR OP 3.000 m2

€ 29.950,- k.k.
Omschrijving

BOSHUT MIDDEN IN NATUUR OP 3.000 m2

Huis - Breitungen, Südharz

***AANBIEDING*** Deze heerlijke boshut ligt op een uniek plekje midden in de natuur van Breitungen Südharz, aan de voet van de Harz.

De boshut is meer dan tientallen jaren niet gebruikt maar ziet er eigenlijk nog erg goed uit, zowel van binnen als van buiten.

Er is stroom werkend aanwezig en water kunt u bij een centraal tappunt halen onderaan de weg.

Het gaat om drie aaneengesloten kavels die samen meer dan 3.000 m2 grond omvatten, schuin naar onderen toe aflopend.

Het is dus een Hanglage. Alles is volbegroeid en verwilderd. Vooraan bij de bosweg staat een oude carport.

Samen is het een prachtig groot stuk grond met veel natuur en alle ruimte.

Ideaal voor natuurliefhebbers en mensen die van rust, ruimte en stilte houden.

De bungalow heeft een zalig terras met vrij uitzicht (als u flink wat gesnoeid heeft).

De afmetingen van de bungalow zijn 5 x 7 m.

Met een grote woonkamer van 20 m2. Een kleine slaapkamer, een keukentje en een toiletje.

Verder een houtkachel voor de verwarming.

Een heerlijk rustig plekje, midden in de natuur en omringd door bossen van de Harz!

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.5010828,11.0373437,348m/data=!3m1!1e3

 

***DEZE BOSBUNGALOW IS NU IN PRIJS VERLAAGD!!!***

 

Koopprijs NU: 29.950,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. 

 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 22-05-22  Plaatsingscode: PK-BR-RD-390-A

Object kenmerken
  • Huis