Bouwkavels aan dorpsrand

€ 25,- per m2
Omschrijving

Bouwkavels aan dorpsrand

Huis - Artern

Hier liggen in totaal 6 bouwkavels van 1.000 m2 waarvan er momenteel nog 2 te verkopen zijn. Het totale grondstuk loopt licht schuin omhoog en is gesitueerd aan de rand van het dorp. De bovenste twee bouwkavels grenzend aan het fietspad zijn reeds verkocht. Ook de onderste twee bouwkavels aan de rand van de bebouwing en de weg zijn al verkocht. De middelste twee bouwkavels zijn nu nog te verkopen.

De kavels liggen in een rustig dorpje, gelegen tussen de stadjes Artern en Heldrungen, makkelijk bereikbaar via snelweg A71 (Sangerhausen-Erfurt).

 

In totaal 2.000 m2.

Koopprijs: 25,- euro per m2.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.

 

Object kenmerken
  • Huis