Bouwval in centrum gezellig stadje

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

Bouwval in centrum gezellig stadje

Huis - Sangerhausen

Dit slooppand staat in het centrum van de gezellige stad Sangerhausen, goed bereikbaar en centraal gelegen. Op het snijpunt van de snelwegen A38 en A71 dus vanuit hier kunt u alle kanten op. Het stadje is redelijk levendig en heeft een bekend Rosarium. Het pand is ruim en van goede afmetingen maar heeft zwaar te lijden gehad door jarenlange verwaarlozing.

Het valt zeer te betwijfelen of dit pand nog te redden is. Voor wie er brood inziet, heeft hier dan een buitenkansje tegen een spotprijs. Vergelijkbare panden in goede staat gaan voor zeker het tienvoudige weg. Wie ziet hier kansen?

Het kavel is ongeveer 200 m2 groot en dat betekent dat u achter het huis nog een ommuurde tuin heeft. Het huis zelf is ook groot en telt meerdere kamer, van goed formaat en met hoge plafonds. Op de foto’s kunt u de staat zien, houdt u er rekening mee dat de toestand in werkelijkheid nog veel erger is. Even opknappen en erin gaan wonen of verhuren, is dus uitgesloten.

Hier zal heel veel tijd, geld, werk, energie en liefde in gestoken moeten worden. Maar dan heeft u ook een schitterend object, midden in het centrum gelegen en met flink wat woonruimte. Wie gaat de uitdaging aan?

Koopprijs: 15.000,- euro.

Incl. bemiddelingskosten.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.

 

Object kenmerken
  • Huis