Bouwvallig slooppand in rustig dorpje

€ 8.300,-
Omschrijving

Bouwvallig slooppand in rustig dorpje

Huis - Greussen

Dit object is eigenlijk slooprijp en staat er dan ook niet al te best voor. Het is een oude smederij waar vroeger de dorpssmid aan het werk was. De grote oude blaasbalg (antiek!) hangt nog in een van de ruimtes! Links is het woonhuis en de werkplaats, rechts een schuur en daar tussenin een oud binnenhof. Dan daarachter ligt, enigszins verhoogd, een mooi stuk grond, momenteel grasveld.

De totale kavelgrootte is ongeveer 500 m2 in een rustig dorpje, nabij Greussen. Het is een stil plaatsje, met weinig inwoners.

Koopprijs: 8.300,- euro.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-04-19  Plaatsingscode: EB-TR-HS-001
Object kenmerken
  • Huis