BUITENGEBIED VAN 5.000 m2 MET BOUWVAL

€ 28.000,- k.k.
Omschrijving

BUITENGEBIED VAN 5.000 m2 MET BOUWVAL

Huis - Helbedündorf

*** EIGEN GROND! ***

Midden in de velden en landerijen van Helbedündorf (Thüringen) ligt dit fraaie kavel met bouwval, met rondom natuur en bossen. Het is een groot stuk grond van meer dan 5.000 m2, ontsloten door een onverharde landweg, met daarop de deels ingestorte resten van een oud industrieel gebouw.

Het grote kavel is goed te bereiken via een verharde toegangsweg, vanuit het dorp Holzthaleben de bossen in. Het is een prachtige omgeving met dichtbij een grote houtzagerij en een schietvereniging met Schützenhaus en restaurant, en diverse schietbanen, ook een grote kleiduivenschietbaan buiten.

Het geheel ligt aan de rand van een klein dorpje in de gemeente Helbedündorf, Thüringen. In het buitengebied (Aussenbereich BauGB par. 35). Het geheel is slooprijp alhoewel u wellicht zou kunnen overwegen om toch de huidige resten aan te wenden voor ‘renovatie’ dan voorkomt u misschien de wettelijke verplichting van vergunningen voor sloop en nieuwbouw.

Dit is voor iemand met toekomstvisie en gedegen plannen. U moet wel een beetje ‘out-of-the-box’ denken. In principe ligt er een positieve voor-aanvraag bij de gemeente voor een autarkische mini-camping. Dat biedt dus perspectieven.

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.3505987,10.5837983,180m/data=!3m1!1e3

 

Koopprijs: 28.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 39.000,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 07-05-2023  Plaatsingscode: PK-HT-RD-536

Object kenmerken
  • Huis