BUITENKANSJE! GROOT PAND VOOR SPOTPRIJS

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

BUITENKANSJE! GROOT PAND VOOR SPOTPRIJS

Huis - Bad Grund, Harz

***MOET WEG!!!*** Voor een spotprijs koopt u nu dit prachtige grote oude pand, midden in Bad Grund, een semi-toeristisch plaatsje aan de westkant van de Harz, globaal tussen Göttingen en Hannover, makkelijk bereikbaar via snelweg A7. Wacht niet te lang!

Als gevolg van de strenge winter 2020/2021 is een deel van de waterleiding bevroren geweest op de bovenste verdieping waarna de lekkage ernstige water- en vochtschade heeft aangericht. U ziet hier dus op de foto’s zoals de situatie nu is. Vanwege de aanzienlijke schade is een forse prijsdaling doorgevoerd. Dit is dus de vaste koopprijs die niet verder onderhandelbaar is.

De schades zijn goed op te lossen en als u alles zelf doet, hoeft dat helemaal niet zo veel te kosten. Dan heeft u voor weinig geld, een heel groot pand met veel mogelijkheden. Zowel voor eigen bewoning als vakantiehuis maar ook voor de verhuur of andere bedrijfsmatige bestemming.

De mogelijkheden zijn eindeloos, van bed en breakfast, motorhotel, tot pension, galerie, winkel of wat dan ook. Wonen en werken, het is hier allemaal mogelijk. En als de aanloopkosten voldaan zijn,en u gaat verhuren, dan woont u eigenlijk gratis en krijgt u nog geld toe ook!

Westelijk van de Harz, gelegen in het toeristische plaatsje Bad Grund, niet ver van snelweg A7 (Hannover-Göttingen) en op een halfuurtje afstand van Sankt Andreasberg en Braunlage, ligt dit grote oude woonhuis, met heel veel ruimte en mogelijkheden.

Bad Grund ligt in het westen in Niedersachsen en is daardoor toeristisch veel meer ontwikkeld dan het oostelijk gedeelte. U vindt hier winkeltjes, cafeetjes, hotels en restaurants. Dit grote pand is dan ook ideaal als pension, motorhotel of bed&breakfast.

Maar ook als groot vakantiehuis, weekendverblijf of familiehuis zeer geschikt. Volgens opgave ca. 300 tot 500 m2 eigen grond waarvan een groot gedeelte bebouwd, dus u kunt wel nagaan hoe groot het pand is. Er is dan ook zeker zo’n 350 m2 woonruimte beschikbaar.

Aan de voorkant is een ruime open toegang met ook nog een garage. Aan de achterkant is een klein plaatsje. Aan de linkerkant wordt het pand begrensd door een buurpand. Al met al heeft het huis, zowel aan de buitenkant als de binnenkant, een opknapbeurt nodig.

 

Binnen vindt u de volgende globale afmetingen:

Begane grond

kamers van resp. 15 m2 en 30 m2

Wasruimte 15 m2

Opslagruimte 9 m2

Ruimte bij ingang 15 m2

Garage

Toilet

1 e verdieping

Woonkamer 35 m2

Slaapkamers van 16 m2, 16 m2 en 12 m2

Badkamer met ligbad, douche, toilet 9 m2

Overloop 18 m2

Keuken 10 m2

Overloop 18 m2

Dakterras  30 m2

2e verdieping

Woonzolder 90 m2

Badkamer 9 m2

Slaapkamer 12 m2

(alle afmetingen zijn indicatief)

 

Het woonhuis ligt aan de hoofdstraat van het toeristische dorp Bad Grund, vrijwel in het centrum van het leuke levendige plaatsje. Het ligt in de Harz met een toenemend aantal bezoekers. Veel wandelmogelijkheden en in de winter ook dichtbij wat wintersport (met name langlaufen) . Ook zijn er skiliften in de omgeving. De Harz is een schitterend gebied.

 

NU vaste koopprijs: 25.000,- euro.  

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 2.250 euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-06-22  Plaatsingscode: PK-BG-HS-400-B 

Object kenmerken
  • Huis