BUITENKANSJE!!! HUURKOOP MOGELIJK!

€ 9.500,- aanbetaling
Omschrijving

BUITENKANSJE!!! HUURKOOP MOGELIJK!

Huis - Emseloh, Südharz

Dit leuke huis met veel mogelijkheden op eigen grond van 210 m2 wordt nu ook op huurkoopbasis aangeboden! U betaalt een aanbetaling van 9.500 euro en mag direct het pand gebruiken! Dit is een uitermate voordelige manier om met een kleine beurs toch een eigen huis te kunnen kopen! Wacht niet te lang en sla snel toe.

 

Aankopen via huurkoop gaat als volgt:

9.500 euro aanbetaling

met Nederlandstalig huurkoopcontract

U krijgt meteen de sleutels en mag direct aan de slag.

 

Verder kiest u uit de volgende opties:

350 euro per maand gedurende 6 jaar

of

225 euro per maand gedurende 10 jaar

 

Uiteraard mag u tussentijds vervroegd aflossen, volledig boetevrij en zonder rente.

 

NB > deze speciale aanbieding is alleen geldig voor geselecteerde klanten. 

 

KNUS HUISJE NABIJ HARZ EN STADJES

in dorpje Emseloh, Südharz

 

Dit is een gezellig en klein maar knus huisje in redelijk direct bewoonbare staat. Het staat in het dorpje Emseloh, aan de oostkant van de Harz en tussen de gezellige stadjes Sangerhausen en Lutherstadt Eisleben. Ook goed bereikbaar via snelwegen A38 en A71. Het ligt aan een doodlopend straatje wat schuin omhoog de velden in voert, met aan het einde een klein bos. Geen drukke doorgaande straat dus, alleen bestemmingsverkeer.

Het huis heeft een klein besloten hofje waar het best nog gezellig toeven is. Er is daar een soort washok of bijkeuken (met ligbad), nog een aparte berging met hok en dan een grote schuur met zolder, die eventueel gebruikt zou kunnen worden als uitbouw van het huis. Een extra kamer dus, en nog behoorlijk groot ook.

Het woonhuis heeft op de benedenverdieping een woonkamer met zijkamer, een badkamer met douche, aparte wc, eenvoudige keuken en ruime hal met trap naar boven en naar de gewelfkelder. Boven is er een slaapkamer, kleine kamer en nog een zijruimte. De kamers boven hebben laag plafond.

Verwarming nu nog via oliegestookte installatie, dit kunt u terug ombouwen tot houtstook en kolen. Warm water via boiler. Afwatering via Klärgrube. Stroom is oud maar werkend. Eventueel zou u de stoppenkast kunnen vervangen door een nieuwe, dit kan al voor een paar honderd euro. Er ligt verder een offerte van een elektricien die het gehele huis wil doen voor ca. 3.000 euro. De vloer van de woonkamer zal vervangen moeten worden. Verder is het huis in redelijke staat.

Dit is een leuke vakantiewoning voor niet te veel geld. U heeft hier nog redelijk veel ruimte, een leuke binnenhof en een immens grote schuur met zolder. Ook wat kleine bijgebouwtjes. Op een goede locatie en prima bereikbaar. Nu extra aantrekkelijk vanwege de mogelijkheid tot huurkoop!

Let op: het huis verkeert momenteel in uitgewoonde staat, de huurders hebben een volledig uitgeleefd pand achtergelaten. De foto’s hier op de site zijn nog van voor de verhuur. De actuele situatie ziet er anders (dus slechter) uit. Dat is wel iets om vooraf rekening mee te houden, om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

 

 

Koopprijs NU met huurkoop: 9.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

En dan:

350 euro per maand gedurende 6 jaar

of

225 euro per maand gedurende 10 jaar

 

NB > dit pand is uiteraard ook met volledige betaling aan te schaffen, dan is de koopprijs 28.000 euro.

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 06-12-21  Plaatsingscode: PK-EL-HS-321-A

Object kenmerken
  • Huis