BUITENKANSJE! SPOTGOEDKOOP TUINHUISJE

€ 9.500,-
Omschrijving

BUITENKANSJE! SPOTGOEDKOOP TUINHUISJE

Huis - Am Ohmberg, Eichsfeld

***NIET MEER BESCHIKBAAR***

Op een leuk kleinschalig recreatieparkje staat dit piepkleine tuinhuisje op pachtgrond. Er is water (zomerleiding) en stroom dus van alle gemakken voorzien. Alles is klein, dus ook een klein prijsje! Maar als u deze zomer nog vakantie wilt vieren in uw eigen huisje, dan kan dat.

Het ligt in de nabijheid van een klein dorpje in de gemeente Am Ohmberg (Eichsfeld) in Thüringen, aan dezuidwestkant van de Harz, globaal tussen Göttingen, Sankt Andreasberg, Braunlage, Nordhausen en Heilbad Heiligenstadt. Centraal gelegen in Middenduitsland.

Met de twee snelwegen A7 en A38 vlakbij dus goed aan te rijden vanuit Nederland. U zit hier vlakbij de overweldigende natuur van de Harz met wintersportgebieden op ongeveer een halfuurtje afstand. Het object zelf is landelijk gelegen met velden en landerijen maar ook heuvels, bossen en bergen nabij.

Voor een zeer kleine prijs heeft u hier een leuk eigen recreatiehuisje.

 

Koopprijs: 9.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 27-06-22  Plaatsingscode: PK-BO-KH-398-B

Object kenmerken
  • Huis