BUNGALOW AAN ZUIDRAND HARZ

€ 67.250,- k.k.
Omschrijving

BUNGALOW AAN ZUIDRAND HARZ

Huis - Harz

Deze bungalow staat op eigen grond van ongeveer 550 m2 in een klein plaatsje, aan de rand van het dorp, gelegen aan de zuidrand van de Harz. Het staat samen met nog een paar andere bungalows als een soort verzameling van eigendoms-recreatieobjecten, in totaal niet meer dan circa 30 huisjes.

De bungalow heeft een balkon en een terras en een woonoppervlakte van ongeveer 90 m2. Op de begane grond is de badkamer, een slaapkamer en een bergruimte. Boven is de keuken, de eetkamer en de woonkamer. Verwarming gebeurt door gasverwarming (tankgas) en afwatering via een gezamenlijke Klärgrube.

 

Vraagprijs: 67.250 euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-11-20  Plaatsingscode: PK-NH-HS-212
Object kenmerken
  • Huis