BUNGALOW MET GROTE TUIN

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

BUNGALOW MET GROTE TUIN

Huis - Sangerhausen

*** VRIJ UITZICHT ***

Verhoogd gelegen aan de noordkant van de gezellige stad Sangerhausen en direct grenzend aan natuur, velden en landerijen, ligt dit ruime kavel van bijna 1.650 m2 eigen grond, bebouwd met een royale bungalow, schuurtjes en kas.

Het is een prachtige plek. hoog boven de stad en toch op loop- en op fietsafstand van het centrum. Ook dicht bij de prachtige natuur van de Harz, rijk aan bossen, heuvels en bergen. Zelf zit u hier midden in de landerijen met weids uitzicht.

Het geheel omvat bijna 1.650 m2 eigen grond, aangelegd als prachtige tuin met veel gazon en bosschages. Hier heeft u alle ruimte om te genieten. Ook ideaal voor kinderen en huisdieren. Laat ze lekker spelen en ravotten, er is plek zat.

Het kavel is goed bereikbaar via openbare wegen en alleen het laatste gedeelte gaat over een verhard landweggetje. Ook met slecht weer is dit goed te doen. U kunt parkeren op eigen terrein of op de ruime plek die vlakbij is.

U komt de bungalow binnen via een royale serre, met daarna een halletje en de ruime woonkamer. Verder een keuken en grote badkamer, ruime slaapkamer en dan nog een kamertje. Al met al ruimte zat. In de kelder staat de centrale verwarming (olie).

Er is water en stroom en afwatering via een Sammelgrube. Het geheel is gebouwd in 1960. Qua woonoppervlakte heeft u ca. 55 m2 tot uw beschikking. Het gaat om een recreatie-object, waarschijnlijk geen inschrijving bij de gemeente mogelijk.

 

Vraagprijs: 45.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 6.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 58.000,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – – 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 19-09-2023  Plaatsingscode: PK-SH-GB-584

Object kenmerken
  • Huis