BUNGALOW MET RUIMTE AAN BOSRAND

Onder aanbieding
Omschrijving

BUNGALOW MET RUIMTE AAN BOSRAND

Huis - Ahlsdorf

*** IN OPTIE ***

Dit heerlijke vakantiehuis is recent gemoderniseerd en volledig opgeknapt! Alleen een paar kleine zaken hebben nog wat afwerking nodig en dan is alles klaar! Het staat aan de rand van het bos, met geen directe buren op een zalig plekje, wat ook nog redelijk goed bereikbaar is met de auto! Een buitenkans!

Deze bungalow met nieuw gerealiseerde ruimte beneden, staat garant voor fantastische vakanties en lekkere weekendjes weg. Het heeft een hoge staat van afwerking en u kunt er dus eigenlijk zo in. Het geheel staat direct aan de bosrand, al midden in de natuur gelegen. Het is de oostkant van de Harz en het ligt aan de westkant van het dorpje Ahlsdorf, Landkreis Mansfeld-Südharz.

Het geheel is te bereiken via een smal dorpsweggetje dat op het eind overgaat in een onverhard landweggetje. Het laatste stukje voert door het bos, deels licht omhoog. Duitsers doen dit gewoon allemaal met een luxe personenwagen, voor Nederlanders is dat de eerste keer een beetje avontuurlijk maar het kan allemaal prima.

U heeft volop ruimte op uw eigen kavel, met nieuw aangelegde parkeerplekken. De bungalow staat op een stuk grond van ca. 1.000 m2. U heeft geen directe buren en zit hier dus helemaal privé. Toch is het ook weer niet al te afgelegen want her en der in de omgeving staan ook wat huisjes. Maar overal heerst rust, ruimte en stilte.

Er is water en stroom, water nu nog via zomerleiding maar dat zou u heel goed zelf kunnen veranderen in een waterleiding die geschikt is voor het gehele jaar, dus ook in de winter. Water en stroom wordt afgerekend via tussenmeters. Er is ook afwatering via een Klärgrube.

Het huis heeft een mooie open woonkamer, doorlopend in de moderne keuken, van alle gemakken voorzien. Verder is er een slaapkamer, badkamer en nog een opslagruimte. Het is heel goed mogelijk om extra slaapruimte te creëren of een bedbank te plaatsen.

Al met al is dit een vakantiehuis wat u gewoon moet zien, de locatie is alles en als u van natuur en rust houdt, zit u hier goed. Er is een groot bos, wat deel uitmaakt van een groter deel met in totaal tientallen hectares bos, waar u uren, nee, dagen kunt dwalen. Ook is er een klein meertje in de nabijheid.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Vraagprijs: 45.000 euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 06-07-21  Plaatsingscode: PK-AD-HS-271

Object kenmerken
  • Huis