Bungalow met rust, ruimte en uitzicht

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

Bungalow met rust, ruimte en uitzicht

Huis - Uftrungen Südharz

Deze bungalow staat op een flink stuk eigen grond, aan de rand van het dorp aan de voet van de Südharz. De bungalow en de grond liggen wat verhoogd en daarom heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. De gelijkvloerse woning staat min of meer in het midden van het kavel dus u heeft zowel voor als achter een grote tuin. Er bestaat dus ook de mogelijkheid om nog wat uit te breiden.

Het huis zelf heeft een woonkamer met houtkachel, een keuken, een toilet met wastafel, een slaapkamer met tweepersoons bed en dan is er nog een flinke zolder waar met wat fantasie twee extra slaapkamers gemaakt kunnen worden. De inrichting en uitvoering van de vakantiewoning is wat gedateerd maar de plek is prachtig en alles functioneert dus u kunt zo vakantie vieren. Wel moet er even een douche geplaatst worden. In Duitsland heb je kant-en-klare douchecabines nieuw voor een paar honderd euro die zo geplaatst kunnen worden. Er is afwatering via een klärgrube. Uiteraard is er stromend water en elektriciteit.

Het kavel ligt op een hoek in een rustige woonwijk aan de rand van het stille dorpje. U heeft dus alle rust en privacy. Meerdere auto’s kunnen op eigen terrein geparkeerd worden en er is ook een garage. U heeft eigenlijk twee grote tuinen, waarvan één vrij besloten met fraai uitzicht. Al met al heeft u 720 m2 tot uw beschikking en dat is fors. Vanaf de veranda zit u heerlijk beschut en kan het genieten beginnen. Eventueel zou u daar ook nog een serre kunnen (laten) aanbouwen. Al met al een leuke vakantiewoning (ook geschikt voor permanent verblijf) en u kunt er zo in.

De omgeving is prachtig, aan het einde van het dorp wandelt u zo de bergen en de bossen in. Het dorpje heeft een openluchtzwembad met uitspanning, een restaurant Gasthof en regelmatig komen er SRV-wagens in het dorp voor inkopen. Maar u zit ook zo bij stadjes met supermarkten en vlakbij aansluiting met de snelweg. Dus u bent zo op de plaats van bestemming. Gaat u hier vakantie vieren?

 

IN PRIJS VERLAAGD

Vraagprijs was: 59.000,- euro.

Koopprijs NU: 45.000,- euro.

Makelaarskosten: 1.500,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van Duitse wet- en regelgeving.
Object kenmerken
  • Huis