Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Huis Verkocht - Finneland

*** VERKOCHT ***

BUNGALOW MIDDEN IN NATUUR

Op een heerlijke plek midden in het bos op de grens van Sachsen-Anhalt met Thüringen, ligt deze knusse bungalow, met serre, garage en grote carport. Op eigen grond van bijna 1.000 m2 en, heel belangrijk, de bungalow staat op bouwgrond, dus geen recreatiegrond. U kunt er dus altijd een ander huis neerzetten.

Het gaat in totaal om 2 kavels van elk ca. 480 m2. Het voorste gedeelte is recreatiegrond en het achterste gedeelte is bouwgrond, dat is vrij uniek in een bosrijke natuurlijke omgeving. Het heeft dan ook een eigen adresaanduiding dus inschrijving bij de gemeente zou mogelijk moeten zijn.

Het is een hoekkavel, gelegen aan de stille doodlopende toegangsweg, en dan nog aan een zijweggetje naar de overige bungalows. In totaal staan er ongeveer 15 zomerhuisjes en dan nog een paar echte woonhuizen, allemaal heerlijk midden in de natuur, pal aan de bosrand.

In de gemeente Finne, Sachsen-Anhalt, op de grens met Thüringen. Daar ligt een heel groot bos van meer dan 1.500 hectare, en u zit daar direct aan de rand, eigenlijk al in het bos. Een zalige omgeving, met rust, ruimte en stilte. Hier hoor je alleen maar vogeltjes en het ruisen van de wind.

Het is dan ook werkelijk een prachtig kavel, ruim met uitzicht en toch besloten door al het groen en de aanwezige bomen. U waant zich hier in uw eigen bos. Er loopt een pad dat berijdbaar is met auto naar uw carport en er is ook nog een garage van ca. 22 m2 groot.

Het is ook goed mogelijk om een caravan of camper op de eigen oprit te plaatsen, u heeft ruimte genoeg. Het huis is van stenen opgebouwd en daarna nog met kunststofbekleding omhuld. Het heeft een totale oppervlakte van ca. 55 m2, exclusief aangebouwde serre van ca. 14 m2.

Binnen heeft u een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Verwarming geschiedt via een oliekachel maar dat kunt u wellicht wijzigen in een houtkachel of pelletkachel. Ook elektrische verwarming via Infrarotheizung is tegenwoordig erg doorontwikkeld en economisch gunstig.

Er is elektra-aansluiting aanwezig en tot op voor kort ook water maar dat was een gemeenschapsaansluiting en die zijn allemaal door de waterleverancier afgesloten. Het is mogelijk om weer nieuw aan te sluiten op de hoofdleiding nabij de straat tegen kostprijs wat evengoed nog flink in de papieren kan gaan lopen.

Maar dan heeft u ook een mooie bungalow met in totaal een mogelijke woonoppervlakte van ca. 90 m2 op bouwgrond, midden in de natuur.

Dit is echt een buitenkansje!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 29.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 20-03-2023  Plaatsingscode: PK-BR-EB-502

Object kenmerken
  • Huis