BUNGALOW MIDDEN IN NATUUR

€ 22.000,- k.k.
Omschrijving

BUNGALOW MIDDEN IN NATUUR

Huis - Bad Frankenhausen

***IN PRIJS VERLAAGD*** Deze ruime bungalow staat op een goede locatie midden in de natuur, aan de voet van een berg, met rondom bossen, heuvels, velden en landerijen. In de directe omgeving van Bad Frankenhausen, in een klein dorpje, midden in het hart van Duitsland. Het vakantiehuis verkeert in Doornroosje-slaap en moet volledig gerenoveerd worden.

Het staat aan de rand van een kleinschalig parkje, met diverse soorten bebouwing, alles in volledig eigendom bij de eigenaren. Het ligt direct vrij in de natuur met een heerlijk uitzicht over de omgeving. Alleen al het fraaie panorama-landschap en de rustige ligging zijn de prijs eigenlijk meer dan waard.

Volgens kenners, een droombungalow in een klein plaatsje aan de rand van een rustig en altijd stil vakantieparkje. Geen jengelende radio’s, geen krijsende kinderen, geen schreeuwende buren, nee, u vindt hier rust, ruimte, stilte en volop privacy.
Het vrije uitzicht vanuit deze bungalow en het grondstuk van zo’n 1.100 m2 eigen grond, rechtvaardigen de prijs. Het geheel staat op een helling met uitzicht op de Wipper, een riviertje dat door dit mooie landschap stroomt. Precies daar waar de doorbraak is van de Wipper door de heuvelrug, en langs een nieuw aangelegd Europees fietspad.
De plaats leent zich uitstekend voor wandel- en fietsvakanties, ook mag er met een kano gevaren worden op het riviertje. Langs het riviertje liggen een van de weinige wetlands uit deze regio en de natuurwaarde is heel hoog. Uw plekje ligt daar ver genoeg vanaf, dat dit geen gevaar oplevert.
Deze ruime en behoorlijk grote bungalow heeft wel wat nodig om het bewoonbaar te maken. Nieuwbouw is niet mogelijk meer in dit gebied, dus het wordt hier geen massa tourisme, maar opknappen, vervangen en renoveren is uiteraard altijd toegestaan. Deze recreatieve 4-kamerwoning met open keuken en mooie wenteltrap heeft alles wat u zich kan wensen.
De WC en badkamer zijn twee ruimtes, dus altijd praktisch. In dit vakantieparkje wordt de stroom en de afwatering via de eigenarencommissie geregeld.  Oorspronkelijk was er een elektrische verwarming voorzien, maar de aanleg van een openhaard of houtkachel is ook toegestaan. Een gasaansluiting wordt in de andere huisjes meestal met een tank geregeld of via flessengas, maar is niet verplicht.

 

Het is een bungalow bestemd voor de recreatie, niet voor permanente bewoning, Het heeft ook geen eigen adresaanduiding. Wel mag men het gehele jaar verblijven in de bungalow.

 

Vaste koopprijs: 22.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 2.000 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 20-07-22  Plaatsingscode: HJ-SE-HS-409-H

Object kenmerken
  • Huis