Bungalow nabij Harz met mooi uitzicht

€ 17.500,- k.k.
Omschrijving

Bungalow nabij Harz met mooi uitzicht

Huis - Agnesdorf

Dit is een mooie bungalow op een prachtig plekje, met heerlijk uitzicht! Het huisje is wat verhoogd gelegen op de helling, en ook nog op de garage gebouwd dus u zit lekker hoog met een vrij panorama-blik. Geheel aan de uiterste rand van het schilderachtige dorpje gelegen. Vanaf deze plek wandelt u zo de natuur in en kunt u uren dwalen door bossen en bergen.

U zit aan de voet van de Harz en toch gemakkelijk dichtbij snelweg A38, op nog geen 10 minuten afstand met ook alle winkels en inkoopmogelijkheden vlakbij. Dat is wel zo handig.  Dit is een van de mooiste dorpjes in deze omgeving, in de regio Agnesdorf, met het plaatsje Rossla dichtbij, het meer van Kelbra en de grotere steden Nordhausen, Sangerhausen en Sondershausen.

Maar u komt hier natuurlijk voor de rust en de ruimte, en de indrukwekkende stilte van de Harz. Vogeltjes, eekhoorns, roofvogels, wild, dus reetjes en herten, wilde zwijnen, maar ook vossen, dassen, wasbeertjes en lynxen, je ziet het hier allemaal. En in de bossen zie je helemaal niemand, er wandelt geen mens, je waant je helemaal in je eentje.

Het dorpje is gezellig maar erg rustig, met een enkele Gasthof en een uitspanning bij het Freibad. De bungalow is te bereiken via een onverhard pad en heeft een eigen oprit, met parkeermogelijkheid voor de auto en een garage. In de bungalow is alles aanwezig voor een heerlijk verblijf. Groot pluspunt is het zalige terras, met weids uitzicht. Het kavel is ongeveer 550 m2 groot en loopt deels schuin af. De huiskamer is 4 x 6 meter.

In het voorjaar, zomer en najaar kan je heerlijk buiten zitten. Met aansluiting naar binnen, in de woonkamer. Verder is er binnen een keuken, badkamer met bad, douche en toilet en een slaapkamer met 2-persoons bed en een stapelbed. Eigenlijk heeft u hier alles om een zalige tijd door te brengen. Er is het gehele jaar elektriciteit en van het vroege voorjaar tot het late najaar stromend water (in winter afgesloten wegens bevriezingsgevaar). Op het dak zijn zonnepanelen geïnstalleerd. Er is afwatering aanwezig via een septic tank. 

 

Vraagprijs: 17.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-03-19  Plaatsingscode: PK-BR-HS
Object kenmerken
  • Huis