BUNGALOW OP EIGEN GROND IN NATUUR

€ 19.995,- k.k.
Omschrijving

BUNGALOW OP EIGEN GROND IN NATUUR

Huis - Ahlsdorf Ostharz

***Dit is ook op afstand te koop!***

Deze houten vakantiebungalow is schitterend gelegen, midden in de natuur, direct in de bossen van Ahlsdorf nabij Helbra, tussen Mansfeld en Sangerhausen. Aan de oostkant van de Harz, in een prachtig gevarieerd landschap met bergen en bossen, velden en landerijen, weidse vergezichten en uitgestrekte panorama’s.

De bungalow staat op eigen grond van ongeveer 600 m2, midden in de natuur. Aan de rand van het bos, of eigenlijk al deels in het bos. OP twee manieren bereikbaar. Boven langs via een onverharde veldweg door de landerijen. Of aan de beneden kant via een weggetje de bossen in en dan het laatste stukje door het bos omhoog.

Het geheel ligt erg afgelegen, met maar een paar andere vakantiehuisjes er om heen. Het is geen park of iets dergelijks, meer een kleine verzameling van stukjes eigen grond waar iedereen ooit zelf iets op gebouwd heeft. De bungalow zelf is ruim en biedt volop mogelijkheden.

Goed bereikbaar via snelweg A38 en A71.

Met stroom en water.

Op eigen grond.

Kavelgrootte: ong. 600 m2

Afmetingen: 16,5 x 37,5

 

Locatie:

Ahlsdorf westkant

 

Indeling bungalow:

woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer.

 

Koopprijs: 19.995,- euro.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-01-20  Plaatsingscode: PK-AD-HS-093
Object kenmerken
  • Huis