BUNGALOW OP GROOT STUK NATUURGROND

€ 14.000,- k.k.
Omschrijving

BUNGALOW OP GROOT STUK NATUURGROND

Huis - Lutherstadt Eisleben

***VERKOCHT***

Dit kleine recreatiehuisje (met water en stroom) staat op ongeveer 2.000 m2 eigen grond, zo ongeveer midden in de natuur. U heeft hier bomen, bossen, bergjes, heuvels, velden, weides…. noem maar op. U zit mooi beschut en beschikt over voldoende privacy. Het geheel ligt buiten de bebouwde kom van een klein plaatsje in de directe omgeving van Lutherstadt Eisleben.

U heeft hier dus de voordelen van een gezellig plaatsje nabij, goede bereikbaarheid via de snelwegen A38 en A71 en toch helemaal privé midden in een heerlijke groene en natuurrijke omgeving. Het geheel is te bereiken via een goede onverharde weg, het dorp uit en dan bent u er al bijna. U kunt u auto beneden laten staan of nog een paar tientallen meters iets omhoog het eigen kavel op.

Dit stuk grond loopt ook licht schuin omhoog maar het is niet storend of heel steil. Het kavel begint in een soort taartpunt en loopt dan breed naar boven uit. Daar staat de bungalow, een klein huisje met water (niet in winter) en stroom (gehele jaar). Er is een terras naast gebouwd en er staat verderop ook nog een klein bouwvallig schuurtje.

Het gebouwtje is wat het is, daar valt niet veel over te zeggen. Er is een ruime (uitgebroken) woonkamer, een slaapkamer, een toiletgedeelte en een keukenruimte. Buiten had men een buitendouche gemonteerd. Maar dit gaat vooral om het plekje, de ruimte, de natuur en de andere vele voordelen. Bij deze prijsstelling zijn er echter ook een paar nadelen. Er is een actieve spoorlijn vlakbij (op ongeveer 80-100 m afstand) en er is een boer die wat oude landbouwmachines plaatst op zijn landweggetje naast het kavel.

Verder zit u hier wel heel besloten maar er is toch een directe buur, die u niet ziet door de begroeiing maar die er wel is. Maar verder is het stuk grond zo groot dat u hier volop uw eigen gang kunt gaan. Wel ligt er overal rommel en rotzooi en is de bungalow niet helemaal klaar. Daar moet nog wel iets aan gebeuren. Stroom en water wordt gezamenlijk met nog een paar eigenaren betrokken en onderling afgerekend.

Wie gaat hier al deze zomer heerlijk vertoeven?

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 14.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-04-20  Plaatsingscode: PK-WB-HS-151
Object kenmerken
  • Huis