BUNGALOW OP LEUKE PLEK EIGEN GROND

Verkocht
Omschrijving

BUNGALOW OP LEUKE PLEK EIGEN GROND

Huis Verkocht - Mansfeld Südharz

***VERKOCHT!!!***VIA AANKOOP OP AFSTAND***

NU SPECIALE AANBIEDING:

Kopen op afstand!

 

Met de huidige drastische beperkingen van het openbare leven inzake het actuele Corona-virus, is het momenteel niet mogelijk (of in ieder geval niet aan te raden) om af te reizen naar Duitsland. Niet voor een bezichtiging maar ook niet voor een bezoek aan de notaris, om een eventuele aankoop af te ronden of te bewerkstelligen.

Omdat wij van veel geïnteresseerde potentiële kopers de vraag krijgen dat zij toch juist nu iets willen aankopen (om hier van de zomer van te genieten) – of op dit moment de drukte willen ontlopen in Nederland – bieden wij u nu de gelegenheid om een vakantie-object op afstand aan te kopen.

Locatie:
https://www.google.com/maps/@51.6137981,11.500174,34m/data=!3m1!1e3

Koopprijs: 9.999,- euro + 999,- euro bemiddelingskosten

DOE EEN BOD!!!

SPELREGELS: u maakt een substantieel bedrag over en krijgt meteen de sleutels thuisgestuurd + voorlopig eigendomsbewijs van de huidige eigenaar, gegarandeerd door Hollandstadt. Wij melden de zaak aan bij de notaris in Duitsland waarna u na passeren bij de notaris op termijn nog eens het restantbedrag betaalt. U hoeft niet naar Duitsland, alles kan op afstand via notaris en/of consulaat.

Koop nu en profiteer meteen! Nu kopen betekent direct eigendomsoverdracht. U kunt bij wijze van spreken komend weekend al in uw nieuwe recreatiehuisje zitten! Bij aankoop geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. In dit geval betekent dat: wie het eerst betaalt. Verder is dit aanbod beperkt geldig.

=====================================================================================

Omschrijving:

Dit zomerhuisje staat op ruim 850 m2 eigen grond en heeft water en stroom. Het staat op de hoek van een groot stuk grond met een verzameling van allemaal eigen huisjes, in totaal ongeveer nog geen twintig stuks. Doordat het op een hoek ligt, heeft u heerlijk vrij uitzicht en veel privacy. De tuin is groot en goed onderhouden.

Het geheel is goed te bereiken via een onverharde weg, aan de rand van het plaatsje in de nabijheid van Mansfeld, en eigenlijk al midden in de landerijen. Vanuit de bungalow loopt u zo de velden in. Bossen, bergen en dalen zijn allemaal vlakbij, u zit aan de oostkant van de Südharz. Een prachtig landschap met veel variëteit.

Het huisje heeft een heerlijke aanbouw, een zalige serre waar het ’s zomers en ’s winters goed toeven is. Binnen heeft u een keukentje, een woonkamer met gezellige houtkachel, en aan de zijkant zit een hokje met wastafel. Hier zou u eventueel een douche of toilet kunnen maken. Momenteel is er een ouderwets natuurtoilet (Plumsklo) buiten in een apart schuurtje.

Er schijnt al een afvoer te lopen van het huisje naar een Klärgrube vlakbij de separate schuur. Er is water (zomerleiding) en stroom wat gezamenlijk met alle eigenaren afgenomen wordt en onderling verrekend. Al met al is dit een mooi plekje, waar u heerlijk kunt vertoeven. Vlak in de buurt is een mooi openluchtzwembad, ideaal voor heerlijke zomerdagen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT *** VIA AANKOOP OP AFSTAND ***

 

Koopprijs: 9.999,- euro.

Bemiddelingskosten: 999,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-01-20  Plaatsingscode: PK-GO-HS-102
Object kenmerken
  • Huis