Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Sangerhausen

***IN OPTIE*** Dit vakantiehuisje is kant-en-klaar en wordt verkocht met volledig meubilair en inventaris. De bungalow is goed onderhouden, net als het bijbehorende tuingrondstuk in Hanglage. Het loopt dus enigszins schuin op en u moet lopend omhoog naar het huisje.

In de zomer is er water, in de winter wordt dat afgesloten vanwege bevriezingsgevaar. Het gaat om een pachtkavel, maar wel heel veilig en zeker want er is een Kleingartenverein opgericht en dit betekent dat u door de strenge Duitse wetgeving aan alle kanten wordt beschermd.

Zeer lage pachtkosten van 80 euro per jaar. Met stroom en water erbij zit u nog niets eens op 200 euro per jaar ongeveer. Hiervoor krijgt u een bungalow die u direct kunt betrekken. Het is één grote ruimte met slaaphoek en groot tweepersoons-bed, wat u ook zou kunnen vervangen door een slaapbank.

Dan een fraaie open keuken, een gezellige eettafel voor het raam (met prachtig uitzicht) en een gezellige houtkachel. Beneden in de berging is de douche ingebouwd en het toilet. Het ziet er allemaal keurig verzorgd uit. Qua binnenruimte heeft u ongeveer 30 m2 tot uw beschikking.

De bungalow ligt op een afgesloten parkje met ca. 20 andere huisjes, heel klein en gezellig dus. U heeft hier alle vrijheid. Gunstig gelegen nabij de stad Sangerhausen en direct grenzend aan de Harz. Het parkje is via twee toegangswegen bereikbaar met de auto. Het kavel beslaat ca. 500 m2 dus volop ruimte!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 15-04-22  Plaatsingscode: PK-SG-HS-374-A

Object kenmerken
  • Huis