BUNGALOW WOONKLAAR IN NATUUR

€ 32.000,- k.k.
Omschrijving

BUNGALOW WOONKLAAR IN NATUUR

Huis - Bad Frankenhausen

*** TERUGGETROKKEN ***

Deze fraaie recreatiebungalow staat midden in de natuur van een prachtig gevarieerd gebied tussen Bad Frankenhausen, Sondershausen en Greussen. Hier zijn bergen en dalen, bossen en riviertjes, weidse vergezichten en uitgestrekte landerijen. U vindt hier werkelijk alles maar vooral rust, ruimte, stilte en natuur. Een heerlijke omgeving.

De bungalow is eigenlijk geheel klaar voor gebruik en staat midden in een groot bosgebied, aan de rand van de bomen met vrij uitzicht over de omgeving. Het geheel staat op eigen grond van ongeveer 1.000 m2 dus u heeft volop de ruimte. De bungalow beslaat twee verdiepingen dus ook binnen meer dan voldoende woonruimte.

Er is een grote mooie ruime veranda die op een hoek van het huis ligt en half rond de bungalow loopt. Deze is bereikbaar vanaf de achterkant over een soort loopbrug. Beneden is ook een ingang met een echte voordeur. Men kan het pand van twee kanten benaderen met de auto, de onderkant is via een kleine helling aan te rijden.

De bovenetage is via de achterkant tot aan de parkeerplek aan te rijden waarna men verder over de loopbrug toegang tot de bungalow heeft. De veranda is van duurzaam hout gemaakt en ziet er heel netjes uit. De bovenbouw van het pand is van hout, zogenaamd Canadees ceder, die wit geverfd is. De entree beneden komt in een kleine hal, links ligt de woonkamer die met een goede houtkachel is uitgerust.

Verder beschikt de woning over een op gas gestookte centrale verwarming, met radiatoren. De verwarming en de wasmachine staan in een kleine zij-ruimte. De keuken is modern met oven en veel kastruimte. Alle ruimtes zijn goed verzorgd en onderhouden. Eigenlijk is de bungalow geheel gebruiksklaar en kan je er zo in. De meeste ramen zijn met een muggengaas uitgerust.

De woning ligt op een matige helling aan de rand van een klein bungalowpark. Voor de afwatering heeft de bungalow een septictank waar alles in huis op is aangesloten. Het sanitair is modern, de badkamer heeft een ommuurde inloopdouche. Het geheel oogt zeer verzorgd en er zou dan ook direct gebruik van gemaakt kunnen worden.

In de tuin is eventueel plaats voor een gast-tent of caravan als er veel bezoekers zijn. Het gebouw bestaat uit twee etages.  Let wel: op het eigen stuk grond staat een schuur/bijgebouw die vroeger bij het perceel hoorde. De eigenaar heeft dit echter aan de buurman verkocht. Het staat echter nog wel op het terrein van de eigenaar/verkoper. 

Indeling
beneden woonkamer ca. 25 m2
keuken ca. 12 m2
gang
badkamer
kleine opbergkamer
Trap naar bovenetage met 2 kamers:
grote slaapkamer ca. 20 m2
kleine slaapkamer ca. 8 m2

 

*** MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR ***

 

Vraagprijs: 32.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ong. 2.500,- euro.

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-08-20  Plaatsingscode: HJ-SE-HS-191
Object kenmerken
  • Huis