BUNGALOW WOONKLAAR IN NATUUR

€ 27.500,- k.k.
Omschrijving

BUNGALOW WOONKLAAR IN NATUUR

Huis - Wippra, Harz

***VERKOCHT***

Deze goed onderhouden bungalow is woonklaar en u kunt meteen vakantie vieren! Enige jaren geleden is de bungalow volledig gestript en opnieuw opgebouwd inclusief extra isolatie. Door de jaren heen is alles goed onderhouden en het object verkeert dan ook in prima staat. Het gehele jaar is er water en stroom dus u kunt ook in de winter hier terecht.

U bereikt de stenen bungalow via een klein landweggetje dat in de winter door  de gemeente sneeuwvrij gehouden wordt. De huisjes op het kleinschalige parkje hebben namelijk allemaal een officiële adres-aanduiding en behoren dan ook te de gemeente. Daardoor is waarschijnlijk ook inschrijving mogelijk. U zit hier vrij apart en eigenlijk helemaal privé.

Er is een eigen oprit naar de bungalow (op eigen grond). Achter, voor en naast het huisje staan geen andere objecten, u zit hier echt vrij en kijkt zo het bos in. Die bomen worden waarschijnlijk gekapt zodat u een heerlijk vrij uitzicht zou kunnen krijgen. Alleen op het kleine toegangsweggetje naar uw bungalow, zitten aan de onderkant twee à drie huisjes, waar u dus als het ware overheen kijkt. Volop privacy!

Het is een kleinschalig parkje met ongeveer 25-30 huisjes, allemaal op eigen grond. Alles is goed onderhouden, met doorlopend water en stroom, afwatering en vaste telefoonlijn. Het geheel ligt nabij Wippra en Königerode, aan de zuidoostkant van de Harz, met bossen, berge, velden, landerijen, riviertjes en meren. Een zeer afwisselend en aantrekkelijk landschap.

Ook het gezellige stadje Sangerhausen ligt niet veraf, en alles is goed bereikbaar via snelwegen A38 en A71. Ook de toegangsweg tot het parkje is prima en goed te doen met een normale luxe wagen. U heeft hier geen 4-WD terreinwagen nodig. En toch zit u midden in de natuur, pal tussen de bomen en overal rust, ruimte en stilte. Het enige wat u af en toe hoort, zijn de vogeltjes.

U komt de bungalow binnen via een windvang-halletje, dan komt u direct in de open keuken, met rechts de lichte woonkamer. Gezellig verwarmd met een houtkacheltje, maar elektrische bijverwarming is er ook. Links is een ruime slaapkamer, dan vindt u nog een slaapkamertje en er is een berghok en een badkamer met douche.

Buiten in een aanbouw is nog een extra (ruime) kamer gemaakt zodat u ook een soort apart gastenverblijf heeft. Dan is er nog een garage die als opslag of werkplaats gebruikt kan worden. Volop ruimte op het verharde terras, waar u zelf ook gras zou kunnen aanleggen of een grintpad realiseren, net wat u mooi vindt.

Alhoewel het een houten bungalow lijkt, is het een massief gebouwde stenen bungalow die afgewerkt is met houten bekleding. Ook de fundering is van beton. Al met al een stevig geheel. Het dak bestaat uit een bitumen bedekking.

Deze bungalow verkeert in goede staat, is geheel woonklaar en op korte termijn over te dragen. De bungalow wordt geheel gemeubileerd verkocht. Aan bijkomende kosten voor notarisoverdracht, overdrachtsbelasting etc. moet u ongeveer rekenen op een totaalbedrag van max. 2.000,- euro.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 27.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Beschikbaarheid: per direct.

Bezichtiging: op afspraak.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-07-20  Plaatsingscode: PK-BS-HS-172

 

Object kenmerken
  • Huis