DEELS VERHUURD BELEGGINGSOBJECT

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

DEELS VERHUURD BELEGGINGSOBJECT

Huis - Sondershausen

*** VERKOCHT ***

Dit grote pand bestaat uit een winkelruimte, bergruimte, magazijn en een bovenwoning. De winkel is nog verhuurd en levert een bescheiden maandhuur op, die evengoed toch nog goed is voor een rendement van ongeveer 13 %. Kom daar eens om in Nederland!

Het geheel staat op eigen grond van bijna 500 m2 en naast de parkeerplaatsen voor de zaak, die bij het kavel behoren, zijn er nog twee garages. Uiteraard is er water en stroom en de afwatering geschiedt via de nieuw aangelegde riolering.

Er is een goede verwarming aanwezig, kunststof kozijnen zijn al geplaatst en de buitenkant is geïsoleerd. Verder moet van binnen in de woning alles nog opgeknapt worden. Als dat is gebeurd kunt u dit gaan verhuren en kan uw rendement stijgen naar 25 %.

Het plaatsje telt zo’n 3.500 inwoners en ligt in de driehoek Nordhausen, Sangerhausen, Sondershausen. Het is een levendig plaatsje (voor Duitse begrippen hier) met wat winkels, hotels, restaurants en meer.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-03-20  Plaatsingscode: PK-KA-SE-146
Object kenmerken
  • Huis