DORPS GASTHOF IN GOEDE STAAT

€ 120.000,- k.k.
Omschrijving

DORPS GASTHOF IN GOEDE STAAT

Huis - Auleben

Dit grote gebouw is in gebruik als ontmoetingsplaats voor het dorp, een café-restaurant met een duidelijk dorpse functie. Dat kunt u natuurlijk uitbreiden als u er mee aan de slag gaat. Gezellig buffetrestaurant, feesten en partijen maar ook clubhuis voor dartverenigingen of fietsclubs, verzin het allemaal maar. Alles is in goede staat en klaar voor gebruik.

Het gebouw (11 x 23 m) heeft een bebouwde oppervlakte van 234 m2 en u heeft dus volop ruimte en mogelijkheden. Het staat op eigen grond van ruim 500 m2 op een hoekkavel, dus met drie verschillende straten waar u op uitkijkt. Allemaal erg rustig want het staat in een klein stil dorpje van nog geen 200 inwoners.

Wel prachtig gelegen tussen het stadsbos van Sondershausen, het stuwmeer van Kelbra en de uitlopers van de Südharz, met het Biosphärenreservat en het Karstlandschaft. Ook makkelijk dichtbij snelweg A38 gelegen, dus u bent goed bereikbaar. Grotere plaatsen als Nordhausen en Sangerhausen liggen ook vlakbij. Dit is een gevarieerde regio met weidse uitzichten, landerijen, velden maar ook bossen, bergen, heuvels en rivieren.

De zaak is goed onderhouden en u kunt zo aan de slag. Het is een klein dorps restaurant, een echte typische Gasthof. Met een grote ruimte van 12 x 4,5 meter die eventueel in twee ruimtes verdeeld kan worden. Het geheel heeft een goede grote keuken en diverse opslagruimtes, wel zeven in in totaal. Het object heeft centrale verwarming middels een oliegestookte installatie.

De zaak heeft drie toiletten, afwatering vindt plaats door middel van een grote goedgekeurde Klärgrube (septictank) van 24 m3. Verder bevindt zich ook een vetafscheider in de afwatering van de keuken. Geheel is in goede staat en zou direct weer als restaurant gebruikt kunnen worden. Uiteraard moet u zelf alles naar eigen smaak inrichten en zelf voor inventaris en keukeninrichting zorgen (op de foto’s staat deze nog maar is reeds verkocht).

Wie gaat hier aan de slag? Eindelijk ook zin in uw eigen ‘Ik vertrek’ momentje?

 

Vraagprijs: 120.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 25-03-20  Plaatsingscode: HJ-HM-HS-134-H
Object kenmerken
  • Huis