DRIE BUNGALOWS OP EIGEN GROND

Verkocht
Omschrijving

DRIE BUNGALOWS OP EIGEN GROND

Huis Verkocht - Kelbra, Kyffhäuser Naturpark

***VERKOCHT***

Direct in het Kyffhäuser Naturpark, met schitterend uitzicht op het meer van Kelbra, op de grens van Thüringen en Sachsen-Anhalt en met in de verte een blik op de Brocken in de Harz, liggen hier drie bungalows op eigen grond van 1.200 m2. Aan de rand van een kleinschalig parkje met huisjes en bungalows, allemaal op eigen grond. Dit is een heerlijke plek!

Ook zeer goed bereikbaar via snelweg A38 en met goede verharde wegen tot op het park zelf. U heeft een eigen inrit die toegang geeft tot het volledig omheinde stuk grond. Als eerste treft u een bungalow die het meeste zorg en aandacht verdient. Daarna in het midden staat een bungalow die met weinig ingrepen gauw gebruiksklaar moet zijn te maken. En aan de rand, met blijvend vrij uitzicht, een royale bungalow van twee verdiepingen met veel mogelijkheden.

De eerste bungalows zijn qua formaat hetzelfde en beslaan ongeveer 50 m2. Met een terras, woonkamer, slaapkamer, badkamerruimte en keukenruimte. De ene bungalow dient volledig gerenoveerd te worden, de andere bungalow is al aardig op weg en moet even afgebouwd worden. Overal zitten al nieuwe daken op. Er moet stroom en water aanwezig zijn, wat wordt verrekend via de vereniging van eigenaren. Ook moet er afwatering zijn.

De grote bungalow met royaal uitzicht heeft een heerlijk overkapte serre, die u als woonkamer kunt gaan gebruiken, met een mooie grote open keuken. Dan verder nog twee ruimtes die als slaapkamers kunnen dienen. Beneden in de kelder vindt u een badkamerruimte en een verwarmingsruimte. Al met al heeft u hier ongeveer 60 m2 op de begane grond en nog eens 24 m2 beneden. Ruimte zat!

Let wel: alle drie de bungalows zijn momenteel niet gebruiksklaar en zullen gerenoveerd of afgewerkt moeten worden. U koopt hier de locatie, een heerlijk plekje midden in de natuur, met uitzicht op het stuwmeer van Kelbra en de Harz, midden in het Kyffhäuser Naturpark. Ideaal voor een groot gezin, vriendengroep of motortoeristen.

Ook zeer geschikt als verdienmodel: u verblijft zelf in een van de bungalows en gaat de overige twee verhuren. Als je de meest minimale prijzen in acht neemt, kom je toch op zo’n 450 euro per week voor de grote bungalow en 350 euro per week voor de middenbungalow. En met zulke lage prijzen zit je gegarandeerd vol. Dat is ruim 3.000 euro per maand en bij niet eens volle jaarbezetting heb je het dan toch over 22.000 euro per jaar, dan heb je binnen 3 jaar de investering terugverdiend. Bij verhuur van alle drie de bungalows ga je al gauw naar 30.000 euro per jaar, bij het meest minimale verhuurtarief.

Dit is een prachtig object om in één klap drie bungalows te verwerven, op een heerlijke plek. Wel is het handig om enige kluservaring te hebben en ook te beschikken over voldoende eigen middelen. Is dat allemaal geen probleem, kom dan gerust een keer kijken!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 70.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 5.95 %.

 

Hollandstadt waardering: ♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-01-20  Plaatsingscode: PK-KB-HS-104
Object kenmerken
  • Huis