DRIE KAVELS NATUURGROND VOOR 1 PRIJS!

€ 17.500,- k.k.
Omschrijving

DRIE KAVELS NATUURGROND VOOR 1 PRIJS!

Huis - Mitteldeutschland

*** DEZE AANBIEDING IS NIET MEER GELDIG ***

 

Hier worden 3 grote natuurkavels eigen grond te koop aangeboden voor één prijs!

In totaal gaat het om meer dan 18.000 m2 op drie verschillende locaties.

Bijna 2 hectare grond in volledig eigendom NU voor een spotprijs!

Voor nog geen euro per vierkante meter.

NB > Deze aanbieding is beperkt geldig.

 

 

Kavel 1

5.000 m2

Dit is een groot stuk land van 5.000 m2 groot en dat is dus echt behoorlijk. Het ligt in de omgeving van de stad Northeim (28.000 inwoners) in Niedersachsen. De grond ligt oostelijk van de dorpjes Denkershausen en Lagershausen en westelijk van het Harz natuurgebied. Het is deels begroeid met bomen en vormt zo een mooi eigen natuurparadijsje. Het ligt bijna aan de bosrand en nabij is dan ook een mooi gebied met bomen en bergen. Aan de andere kant van het bos ligt Osterode am Harz en daar begint ook de Harz met verderop Sankt Andreasberg en Braunlage. Het grondgebied is te bereiken via een onverhard landweggetje, lekker avontuurlijk dus. Toch ligt vlakbij de normale verharde weg dus dat is redelijk te doen. Het stuk land heeft verder geen enkele voorziening, dus geen blokhut, water of stroom. Dat wordt dus verblijven op de meest primitieve manier. Maar dat kan nu juist de aantrekkingskracht zijn van dit heerlijke stuk land. Off-the-grid pur natur.

(losse verkoopprijs: 9.999 + 995 euro bemiddelingskosten)

 

Kavel 2

1.430 m2

Dit is een uniek eigen stukje grond, midden in het natuurgebied van de Harz! Het is een stuk grond van 1.430 m2 en dat is even goed nog behoorlijk groot. Het is een overzichtelijk rechthoekig kavel en ligt ten oosten van het plaatsje Questenberg. Midden in de prachtige natuur van de Südharz! Er gelden natuurbeschermingsregels.

(losse verkoopprijs: 4.995 + 995 euro bemiddelingskosten)

 

Kavel 3

11.717 m2

Het gaat hier om meer dan 1 hectare aan gemengd bosgebied, over het algemeen begroeid met naaldbomen. In totaal 11.717 m2 als onderdeel van een groter bosgebied aan de rand van het Naturschutzgebiet Uhlstädter Heide. Regio Landkreis Saalfeld-Rudolstadt. Het is een smal langwerpig kavel van 14 meter breed en dus zeker 840 m lang. Het ligt in het buitengebied (Aussenbereich gemäss par. 35 BauGB) en is niet via een openbare weg bereikbaar (alleen via andere kavels). Ga er niet vanuit dat u hier iets kunt ontwikkelen, bouwen, neerzetten of zelfs maar kunt recreëren. Het is meer een belegging op lange termijn. Maar voor de prijs hoeft u het natuurlijk niet te laten. Altijd al uw eigen stuk bos willen hebben? Nu is de kans!

(losse verkoopprijs: 8.980 + 995 euro bemiddelingskosten)

 

Totaalprijs: 17.500,- euro.

(i.p.v. 26.959,- euro totaal!)

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Foto is illustratief en puur ter indicatie. Plaatsingsdatum: 9-12-19  Plaatsingscode: PK-MD-HS-086
Object kenmerken
  • Huis