DRIE KLUSHUIZEN NU VOOR SPOTPRIJS!!!

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

DRIE KLUSHUIZEN NU VOOR SPOTPRIJS!!!

Huis - Middenduitsland

*** BUITENKANSJE ***

In dit pakket worden drie klushuizen nu aangeboden voor een absolute spotprijs! Wie voor een prikkie een paar huizen wil hebben, op eigen grond, in volledig eigendom, slaat nu toe! Uiteraard moet er overal wat gedaan worden maar daar is de prijs ook naar.

 

Huis 1

Hohenebra

Dit huis is leegstaand en heeft water, stroom, centrale verwarming (gas) en nieuwe aansluiting voor het riool (moet alleen nog aangesloten worden). Het huis staat op eigen grond (69 m2), woonoppervlakte ca. 100 m2. Erbij hoort een grote tuin van ca. 1.000 m2 op erfpacht met daarop een oude schuur (eigendom) en wat kleine aanbouwsels.

 

Huis 2

Reinsdorf

Dit is een groot dubbel woonhuis wat van binnen volledig gestript is en waar men bezig was met de renovatie. Er is water, stroom en afwatering. Eigen grond ca. 350 m2 met binnenhof, garages, werkruimtes en stallen. Woonoppervlakte ca. 120 m2. Dit object ligt vlakbij de doorgaande weg met aansluiting op snelweg A71 (Sangerhausen-Erfurt).

 

Huis 3

Wettelrode

Dit is een knus maar ruim huis met 5 kamers, water, stroom, afwatering (Klärgrube) en verwarming (Nachtspeicher). Woonoppervlakte ca. 110 m2, kavelgrootte 139 m2. Het dorpje ligt pal boven Sangerhausen, een gezellig stadje met alle faciliteiten. En dichtbij snelwegen A38 en A71.

 

Meer informatie en foto’s op aanvraag beschikbaar.

 

Pakketprijs NU: 35.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten en aflossing schuld moet eenmalig 4.000,- euro betaald worden. Voor heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 51.000,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 07-12-2023  Plaatsingscode: PK-DV-HS-604

Object kenmerken
  • Huis