Drie oude bungalows in bos voor één prijs!

€ 6.000,- k.k.
Omschrijving

Drie oude bungalows in bos voor één prijs!

Huis - Seega

Dit is een prachtige locatie, midden in de natuur, al heerlijk hoog gelegen in de bossen en bergen van Seega, midden in een natuurgebied van het Kyffhäuserland, centraal in Thüringen gelegen. Op een kleinschalig parkje met zo’n tien bungalows staan nu drie zalige oude natuurhuisjes te koop. Voor de prijs van één, krijgt u er hier drie!

Ideaal dus voor grote gezinnen of een gezellige vriendengroep of natuurliefhebbers. De huisjes zijn klein en eenvoudig maar de omgeving is werkelijk schitterend, midden in de natuur en aan de rand van het bos met prachtig uitzicht over de landerijen door de verhoogde ligging. Op het parkje is stroom en water en dat kunt u dus zo aanleggen in de bungalows.

Eén bungalow staat helemaal vooraan, vlak bij de ingang en aan de rand van de kleine omheining. Deze is in redelijke staat en kan zonder al te veel moeite snel opgeknapt worden. Hier is ook makkelijk stroom en water te realiseren. De andere bungalows staat er naast, toch wel in vervallen staat. Eén bungalow is beschadigd door een omgewaaide boom en ook de andere bungalow is helemaal in redelijk vervallen staat, hier zal echt wel wat moeten gebeuren. De derde bungalows staat iets meer naar achteren op het kleine parkje.

Let wel, het zijn oude en verwaarloosde bungalows. Dus u zult echt aan de slag moeten. Maar dan heeft u ook een paar prachtige bungalows, in een sprookjesachtige omgeving, die zomer en winter betoverend mooi is. De lentekleuren die er straks weer aankomen zullen u oogverblindend tegemoet stralen. Zo’n natuurrijke omgeving, met zoveel rust en ruimte en die heerlijke stilte, kom je niet gauw tegen. Het geheel staat op pachtgrond van de gemeente, een zekere en betrouwbare partij dus, en kost slechts enige tientallen euro’s pacht per jaar.

De bungalows staan in een soort hoefijzer-vorm op gemeentegrond, aan de rand van het dorp en direct in de natuur gelegen aan de bosrand. Er is met de auto tot aan het parkje te komen. De afmetingen van de huisjes zijn ongeveer 4/5 x 6 meter met een toilet. De indeling valt zelf te maken, ook met klein keukenblokje en hoekdouche of zoiets. Wie gaat hier zijn droom realiseren?

 

Koopprijs voor 3 bungalows: 6.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

Dit is een unieke kans om drie bungalows in één keer te kopen, voor een betaalbare prijs en in een prachtige omgeving. Hoog boven het dorp gelegen, direct in de natuur, op een berg en midden in de bossen. De drie huisjes staan op een kleinschalig parkje op gemeentegrond, met in totaal 9 huisjes. Hiervan staan er nu dus 3 te koop, 1 huisje is reeds verkocht en dan staan er nog twee te koop voor een bedrag (per stuk) dat ongeveer het dubbele bedraagt van deze koopprijs. Dan staan er nog twee huisjes een beetje verlaten te staan en het laatste huisje is van de burgemeester.

Dit is dus echt wel een goede plek, met rondom rust en ruimte en heerlijke stilte in het groen. Er is water en stroom dus u kunt hier het gehele jaar verblijven. Alle bungalows zijn min of meer hetzelfde. Ongeveer 4 x 6 meter groot met een woonkamer en een tweede kamer waar sommigen een slaapkamer hebben, anderen een keukentje en weer anderen een badkamer. Het toilet zit bij de meeste huisjes doorgaans buiten in een klein hokje.

U heeft nu de mogelijkheid om drie bungalows tegelijk aan te schaffen. De huisjes staan in een soort hoefijzervorm. In het midden heerlijk ruim en alhoewel de huisjes dicht bij elkaar lijken te staan, valt het in de werkelijkheid erg mee. Door de overweldigende natuur valt het helemaal niet op. En eigenlijk staan alle huisjes leeg en worden deze nauwelijks gebruikt, dus u heeft min of meer het rijk alleen.

Het parkje ligt aan de dorpsrand van Seega, midden in de natuur van de Kyffhäuser, de Kahler Berg – Kuhberg en de Wipperdurchbruch. De eerste drie bungalows staan bij binnenkomst van het parkje, helemaal rechts, drie naast elkaar. De vierde bungalow staat schuin links naar achteren. Drie bungalows zijn geheel aan renovatie toe, één bungalow is geheel in goede staat en kan direct betrokken worden.

Bungalow 1 is in redelijke staat maar zal van binnen geheel opgeknapt dienen te worden.  Deze heeft qua renovatie het minste werk nodig van de drie op te knappen bungalows.

Bungalow 2 is wellicht nog te redden maar hier zal wel het een en ander aan moeten gebeuren. Of een geheel nieuw huisje plaatsen.

Bungalow 3 is reeds verkocht.

Bungalow 4 is ook weer een opknapper. Deze is al geheel gestript dus u kunt direct beginnen met opbouwen.

U zit midden in de natuur, met heerlijke heuvels, bergen en bossen en toch ook weer glooiende landerijen en schitterende vergezichten. Het gebied ligt globaal tussen de stadjes Sondershausen, Bad Frankenhausen en Sömmerda, niet ver van Erfurt.

 

Koopprijs voor 3 bungalows: 6.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

Beschikbaar: per direct.

Bezichtiging: op afspraak.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-02-19  Plaatsingscode: HS-SG-PK
Object kenmerken
  • Huis