Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Huis - Artern

*** IN OPTIE ***

DRIE VERHUURDE PANDEN IN ÉÉN STAD

*** BELEGGINGSKANS ***

Hier worden drie verhuurde panden in één koop aangeboden, met een momenteel rendement van ca. 19 % en een mogelijk rendement van ca. 27 %. Twee panden zijn direct naast elkaar gelegen en het andere pand op ca. 235 m afstand.

Dit biedt een mooie gelegenheid om in één keer drie interessante panden te verwerven, mooi bij elkaar gelegen in het stadje Artern (Kyffhäuserkreis, Thüringen). Met alle faciliteiten en inkoopsmogelijkheden, vlakbij snelwegen A38 en A71.

Pand MW 2

Dit grote woonhuis heeft minstens 8 kamers, een tuin achter het huis met daar ook nog een oude schuur. Het huis is verhuurd aan een grote familie en geneert 900 euro huurinkomsten per maand, exclusief de diverse Nebenkosten. Het ligt aan een in/uitvalsweg van Artern, op ca. 300-500 m van het centrum. Kavelgrootte ca. 220 m2. Woonoppervlakte ca. 150 m2.

Pand SD 12

Ook dit is een groot pand met ongeveer 7 kamers, een hofje achter het huis en een paar kleine schuurtjes. Het ligt aan de rand van de oude binnenstad van Artern. Het huis is verhuurd en genereert 650 euro aan huurinkomsten, ex. Nebenkosten. Kavelgrootte ca. 114 m2. Woonoppervlakte ca. 118 m2.

Pand SD 13

Het buurpand is iets kleiner en wordt momenteel opgeknapt door de huurders die echter een huurachterstand hebben opgelopen. De huur is reeds opgezegd en het traject is opgestart om het pand leeg op te leveren. De huuropbrengst moet hier 650 euro per maand zijn, ex. NK. Kavelgrootte ca. 146 m2. Woonoppervlakte ca. 94 m2.

In totaal

Gezamenlijk komt er dus momenteel 1.550 euro per maand aan huur binnen en dit kan stijgen naar 2.200 euro per maand. Dan gaat het dus om een rendement van ca. 19 tot 27 %. Een snelle overdracht is mogelijk. A.u.b. alleen reageren bij beschikbaarheid van financiële middelen (eigen vermogen).

Meer foto’s op aanvraag beschikbaar.

 

*** DIT PAKKET IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 99.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 9.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 115.000,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit pakket is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit pakket wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit pakket is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 17-11-2023  Plaatsingscode: PK-AR-HS-598

Object kenmerken
  • Huis