DUBBEL WOONHUIS, GROOT STUK GROND

€ 22.500,- k.k.
Omschrijving

DUBBEL WOONHUIS, GROOT STUK GROND

Huis - Bretleben

*** 2.178 m2 ***

Heel veel ruimte heeft u hier op dit grote stuk grond met een dubbel woonhuis en uitbouw. Tevens een grote binnenplaats met schuren en carports en nog veel meer. Dit biedt een zee aan mogelijkheden. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs.

De Duitse belastingdienst heeft een WOZ-waarde van 121.200 euro aan het geheel gehangen. Voor een fractie van deze prijs kunt u het nu aankopen. Wacht niet te lang want dit soort objecten komt niet zo heel vaak meer op de markt voor een dergelijke lage prijs.

Het geheel is gelegen in het kleine dorpje Bretleben in Thüringen, niet ver van snelweg A71 tussen Sangerhausen en Erfurt. Het dorpje is afgelegen gelegen, niet aan een doorlopende weg en er gaat slechts één weg het dorp in en uit.

De grote tuin is een groot pluspunt en ook de grote besloten binnenhof. Met twee huizen heeft u hier heel veel mogelijkheden. Het oude huis stamt uit 1935 en moet volledig opgeknapt worden. Dit loopt boven deels over in de ‘nieuwe’ aanbouw die als een L die hoek omgaat.

Ook hier moet flink aangepakt worden. Het huis (bouwjaar 1985) is momenteel verhuurd maar de huurster is al vertrokken en de huur is opgezegd. Wel staat het huis nog vol met spullen en meubels e.d.. Het is dus in alle opzichten een klusproject.

Vanaf de dorpsstraat gaat er een lange weg richting het kavel. Dan volgt de binnenplaats met grote poort en daaromheen staan de huizen, de aanbouw en wat schuurtjes. Het nieuwe gedeelte betreedt u via een trap waardoor u op de eerste verdieping binnenkomt.

Hier zijn de woonkamer, keuken, badkamer en nog wat ruimtes gevestigd. Boven zijn er dan nog meer kamers. Er is een verbinding gemaakt met het oude huis, wat u trouwens ook via de begane grond kunt bereiken. Wat een ruimte in totaal!

Zoals gezegd, het ene huis dient volledig gerenoveerd te worden en het andere huis moet ook het een en ander aan gebeuren. En staat volledig vol met spullen en rommel. Vandaar ook de lage verkoopprijs. Maar wel een buitenkansje!

 

Woonoppervlakte huis 1: 125 m2

Woonoppervlakte huis 2: 145 m2

Totale grondoppervlakte: 2.178 m2

 

Koopprijs: 22.500,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 33.500,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 05-10-2023  Plaatsingscode: PK-BL-HS-588

Object kenmerken
  • Huis