Dubbele bungalow (NL) op eigen grond

€ 55.000,- k.k.
Omschrijving

Dubbele bungalow (NL) op eigen grond

Huis - Opmeer (NL)

NU IN PRIJS VERLAAGD!!!

TE KOOP IN NEDERLAND

Dubbele bungalow
op eigen grond!

Op rustig en net Recreatiepark Westfriesland in Opmeer
(met zwembad, midgetgolf, restaurant, snackbar, sportveld etc.)

Vraagprijs NU: 55.000,- euro

Centraal gelegen tussen Alkmaar, Hoorn en Schagen
Ook goed geschikt voor permanent verblijf of verhuur

Groot kavel van ong. 350 m2 – EIGEN GROND!

Ideaal gelegen vlakbij Noordzee-kust en IJsselmeer
Winkels en supermarkt etc. aanwezig in dorp Spanbroek

PERMANENT VERBLIJF TOEGESTAAN! – 365 dagen per jaar

Dit is een royale en goed onderhouden bungalow op eigen grond, heerlijk gelegen op het nette en rustige Recreatiepark Westfriesland in Opmeer. Allemaal in volledig eigendom, dus alles goed onderhouden, netjes en keurig. Veelal recreatief gebruik, ook enkele voor permanent gebruik en verhuring.

De bungalow bestaat uit twee ruime geschakelde delen met in het midden een extra ruimte waar de grote woonkeuken is gevestigd, met prachtig vrij uitzicht over de landerijen. Aan de voorkant heeft u een mooie siertuin waar u ook makkelijk drie auto’s op eigen grond kunt parkeren. Aan de achterkant is een heerlijk besloten grote tuin, nu makkelijk bestraat, dus onderhoudsarm. Met nog een schuurtje en een extra opberghok. Hier heeft u alle ruimte!

INDELING

Een deel van de bungalow omvat een grote slaapkamer en een woonkamer. In het andere deel is de ruime badkamer te vinden, te bereiken via een gang met wat kasten, dan is er nog een opbergruimte en een tweede slaapkamer.

Er is centrale verwarming via de tankgasleiding van het park. Verder uiteraard stroom, water en riolering. De bungalow wordt leeg opgeleverd, zonder meubilair en inventaris.

Het park is afgesloten middels een slagboom waarvan u als eigenaar natuurlijk de sleutels krijgt. Daarnaast is er voor de slagboom nog een parkeerterrein voor bezoekers.

FACILITEITEN

Internet en telefoon aanwezig. Er is een zwembad en diverse sportfaciliteiten. Tevens een restaurant met bar en een aparte snackbar. Als eigenaar bent u ook mede-verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het park. Alle besluiten worden op een vergadering genomen. De zaken zijn momenteel goed voor elkaar. Alle financiën zijn op orde. Er is een onderhoudsteam en binnenkort wordt er een extra beheerder aangesteld.

Vuilinzameling is goed geregeld. Ook goede openbare verlichting en bereikbaarheid van wegen op het park. Al deze faciliteiten worden betaald uit de parkkosten, die momenteel slechts 775 euro per jaar bedragen. Dit bedrag behoort tot een van de laagste kosten die mogelijk zijn bij een dergelijk park! Op vergelijkbare parken betaalt u minimaal het driedubbele!

Vraagprijs NU: 55.000,- euro

Alles in volledig eigendom, overdracht via notaris.

De vraagprijs is gebaseerd op de huidige staat, die enigszins kan afwijken van het beeld op de foto’s, enige jaren terug. Het geheel verkeert momenteel in gedateerde staat waarbij enig achterstallig onderhoud voor kan komen. Dit is al meegenomen in de actuele vraagprijs, die aanzienlijk lager is dan bij aanvang.

U krijgt dus de grond geheel in eigendom, ong. 350 m2!
Dit is een ideale belegging, zeer goed verhuurbaar, met prima rendement.
(let wel: geen inschrijving bij gemeente mogelijk).

Beschikbaarheid: per direct
Bezichtiging: op afspraak

Meer informatie:
tel. 06-53920443 of 0049 1622 931 565
email: peter@hollandstadt.nl

(NB – reageren zonder eigen geld heeft weinig zin helaas. Geen huur of huurkoop.)

 

Object kenmerken
  • Huis