Dubbele bungalow op eigen grond

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

Dubbele bungalow op eigen grond

Huis - Rothenberga

*** TERUGGETROKKEN ***

Dit is een mooie dubbele bungalow op eigen grond, op een heerlijk rustige plek. Tussen het dorp en de natuur gelegen, op een stuk terrein met een aantal bungalows. Dit object ligt aan de rand, dus vrij gelegen en met heerlijk uitzicht over de landerijen. U zit hier eigenlijk helemaal privé en toch met een stukje sociale controle van overige eigenaren, op ruime afstand.

Het geheel ligt op de grens van Thüringen en Sachsen-Anhalt, aan de westrand van het Finne Triasland natuurgebied. Een uitgestrekt gebied met bossen en zalige natuur. Er gaat hier één weg omhoog, alleen voor bestemmingsverkeer van en naar de bungalows. Hier heeft u dus alle rust en ruimte. Dit object omvat een dubbele bungalow, die nu nog gescheiden is, dus twee ruimtes met elk een keuken en een badkamer.

Deze kan ook makkelijk doorgebroken worden en dan heeft u een grote ruimte op zo’n 80 m2. Dan heeft u ook vier kamers en volop mogelijkheden. Het staat op eigen grond van zo’n 600 m2. Alles is in goede staat en de bungalow is prima onderhouden. Ook met een heerlijke tuin en lekkere zithoeken. De bungalow is het gehele jaar bewoonbaar, alleen geen eigen adres dus ook geen inschrijfmogelijkheid.

Er is water en stroom. Verwarming gaat via een houtkachel of met elektrische bijverwarming. Telefoonaansluiting aanwezig. U kunt met de auto tot op het eigen kavel komen. Hiervoor heeft u ook een carport ter beschikking.

 

*** DIT OBJECT IS HELAAS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Vraagprijs: 45.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-08-19  Plaatsingscode: PK-BR-SK-046
Object kenmerken
  • Huis