Duits vastgoedpakket met vijf huizen

€ 49.500,- k.k.
Omschrijving

Duits vastgoedpakket met vijf huizen

Huis - Thüringen

Hier wordt een compleet vastgoedpakket aangeboden met wel vijf objecten!

Voor een vaste prijs van slechts 49.500,- euro!

Het gehele pakket omvat een waarde van ongeveer 80.000 euro en wordt nu aangeboden voor slechts een fractie van de losse verkoopprijs.

 

In totaal gaat het om:

 

  • woon/winkelpand in Bleicherode nabij snelweg A38
  • oud vakwerkhuis in Schernberg nabij Sondershausen
  • kleine woning met aanbouw in Rosperwenda vlakbij snelweg A38
  • bakstenen huis in Blankenheim boven Sangerhausen
  • groot oud pand met veel ruimte in Artern nabij snelweg A71

 

Dit is een ideale manier om in één keer een vastgoedpakket te verwerven in dit deel van Duitsland en te starten op de onroerend goed markt in Thüringen en Sachsen-Anhalt. Alhoewel het gaat om klushuizen en renovatie-objecten zijn zeker 3 woningen in korte tijd verhuurklaar te maken. De overige 2 huizen hebben iets meer tijd en kosten nodig. Bij een volledige verhuur moet een maandhuur van 2.500 euro te realiseren zijn.

 

Vaste verkoopprijs:

49.500,- euro

incl. bemiddelingskosten

voor vijf objecten

 

Bijkomende eenmalige kosten waaronder notaris-overdracht etc. bedragen ongeveer 2.500,- euro.

 

PS – lager bieden heeft geen zin. Dit is de absolute bodemprijs. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 23-03-19  Plaatsingscode: PK-TH-HS
Object kenmerken
  • Huis