Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Huis Verkocht - Rossla, Sachsen-Anhalt

***VERKOCHT***

EIGEN GROND BIJ KYFFHÄUSER NATURPARK

Dit is ruim 1.350 m2 eigen grond op een heerlijk plekje, aan de rand van de landerijen, met heel veel ruimte en mogelijkheden. Het is een groot stuk recreatiegrond, van ongeveer 87 meter lang en zo’n 15,5 meter breed. Vroeger in gebruik als moestuin en ontspanningsmogelijkheid voor het weekend. Nu een mooi strak gemaaid stuk grasveld, maar er valt hier iets heerlijks van te maken!

Wat te denken van het plaatsen van een stacaravan? Of tourcaravan of camper? Het is niet geheel duidelijk of u hier nog een blokhut of tuinhuisje mag plaatsen. Omdat daar doorgaans strenge regels voor gelden. Maar ook een luxe safaritent of yurt is natuurlijk mogelijk. En dan zit u op een heerlijk plekje! Op een prachtige locatie.

Vlakbij het Kyffhäuser Naturpark, en nabij steden als Nordhausen, Sondershausen en Sangerhausen. Ook dichtbij snelwegen A38 (Leipzig-Dresden) en A71 (Sangerhausen-Erfurt). Dus snel en goed bereikbaar. Op een zalige locatie, aan de rand van een klein plaatsje en eigenlijk al midden in de velden. Hier heeft u rust en ruimte! In Middenduitsland, dus u zit overal vlakbij.

Het geheel ligt aan een goed begaanbare onverharde weg, net buiten het plaatsje Rossla, goed gelegen aan de snelweg A38 tussen Nordhausen en Sangerhausen en al helemaal in de wijdse pracht van het open landschap. Het kavel heeft gedeeltelijk nog een afrastering van de buren aan beide kanten. Het meer van Kelbra is vlakbij en ook het Kyffhäuser Naturpark met de Denkmal (tweede grootste monument van Duitsand) en de TV-toren die je kan beklimmen.

Ook dichtbij de Harz en niet ver van het Thüringer Wald. Een mooi stuk eigen grond! Er is nu geen water en stroom maar dat is wel op te lossen. U kunt een bron slaan op het kavel en ook elektriciteit moet mogelijk zijn. In de weg vooraan ligt een stroomkabel dus daar is eenvoudig een aansluiting voor aan te vragen. Met een beetje goede wil kunt u hier een heerlijk verblijf van maken, voor recreatief gebruik.

Helemaal aan de achterzijde stroomt in de diepte gelegen een riviertje. Heel schilderachtig en lekker fris in de zomer. Voor kinderen of honden ideaal! Het staat in aansluiting op het meer van Kelbra dus altijd stromend water. Let wel: het is geen bouwgrond, het is recreatiegrond dan wel landbouwgrond.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 8.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ong. 900,- euro.

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-09-20  Plaatsingscode: PK-RL-HS-200-O
Object kenmerken
  • Huis