EIGEN GROND BIJ KYFFHAUSER NATURPARK

€ 8.000,- k.k.
Omschrijving

EIGEN GROND BIJ KYFFHAUSER NATURPARK

Huis - Kyffhäuser Naturpark

*** IN OPTIE ***

Dit is bijna 1.800 m2 eigen grond op een heerlijk plekje, aan de rand van de landerijen, met heel veel ruimte en mogelijkheden. Het is een groot stuk recreatiegrond, van ongeveer 130 meter land en zo’n 13 meter breed. Vroeger in gebruik als moestuin en ontspanningsmogelijkheid voor het weekend. Nu een beetje vervallen en verwaarloosd, maar er valt hier iets heerlijks van te maken!

Vlakbij het Kyffhäuser Naturpark, en nabij steden als Nordhausen, Sondershausen en Sangerhausen. Ook dichtbij snelwegen A38 (Leipzig-Dresden) en A71 (Sangerhausen-Erfurt). Dus snel en goed bereikbaar. Op een zalige locatie, aan de rand van een klein plaatsje en eigenlijk al midden in de velden. Hier heeft u rust en ruimte! In Middenduitsland, dus u zit overal vlakbij.

Het geheel ligt aan een goed begaanbare onverharde weg, net buiten het plaatsje en al helemaal in de wijdse pracht van het open landschap. Het kavel heeft gedeeltelijk nog een afrastering en er staat ook een oud stenen gebouwtje. Alles in redelijke staat maar wel een grote rommel. De bebouwing omvat twee ruimtes en heeft toch nog redelijke afmetingen, van ongeveer 6 x 8 meter.

Er is nu geen water en stroom maar dat is wel op te lossen. Op het kavel staat een handpomp die altijd gebruikt is om de tuin te bewateren. U kunt hier dus gewoon het grond- of bronwater gebruiken. In de weg vooraan ligt een stroomkabel dus daar is eenvoudig een aansluiting voor aan te vragen. Met een beetje goede wil kunt u hier een heerlijk verblijf van maken, voor recreatief gebruik.

Op het kavel staan ook nog wat bomen, hoe leuk is dat. Aan de achterzijde bevindt zich een soort verhoging, een klein dijkje.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 8.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-03-20  Plaatsingscode: HJ-RO-HS-123
Object kenmerken
  • Huis