FINHÜTTE WOONKLAAR IN NATUUR

€ 40.000,- k.k.
Omschrijving

FINHÜTTE WOONKLAAR IN NATUUR

Huis - Sollstedt, Bleicherode

***NIET BESCHIKBAAR***

Deze mooie grote Finhütte, in heerlijk klassieke oud-Oostduitse DDR-stijl, is helemaal woonklaar en kan direct gebruikt worden voor een onbezorgd vakantieverblijf. Water, stroom, afwatering, alles is aanwezig, net als keuken en badkamertje. U kunt direct verblijven en vakantie vieren!

Het vakantiehuis staat op eigen grond van circa 540 m2 wat schuin omhoog oploopt. U zit dus boven midden op de heuvel, en moet met een trappetje omhoog. De eigen parkeerplaats beneden is goed bereikbaar met een normale personenauto over een onverhard landweggetje.

U zit direct aan de bosrand en kunt vanaf uw eigen bungalow zo de natuur in wandelen. Het is een klein gebiedje met circa veertien vakantiehuizen, allemaal in eigen bezit. Het is echt heel kleinschalig en geeft eigenlijk helemaal niet het idee van een parkje, maar toch heeft u de voordelen van enige sociale controle.

Het is ook niet ver van een dorpje in de buurt en diverse stadjes zijn ook in de directe omgeving, zoals Sollstedt, Bleicherode, Breitenworbis en Leinefelde/Worbis. Eigenlijk zit u hier aan de zuidkant van de Harz en met nog geen halfuurtje zit u midden in het natuurgebied van de Harz. Ook makkelijk dichtbij snelweg A38 dus goed aan te rijden vanuit Nederland.

Dit is een recreatie-object, geen woon-adres, geen mogelijkheid tot inschrijving bij gemeente. Wel permanent verblijf mogelijk en toegestaan. Bebouwd oppervlak bedraagt ongeveer 30 m2, dus met een mogelijk beschikbare woonoppervlakte van circa 50-60 m2. De afstand tot de direct naastgelegen buurbebouwing bedraagt ongeveer 6 meter.

 

*** DIT OBJECT IS VOORLOPIG NIET BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs: 40.000,- euro.

Servicekosten: 3.630,- euro.

Incl. volledige aankoopbegeleiding.

 

Dit is een vooraankondiging. Helaas zijn momenteel geen verdere foto’s beschikbaar. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 29-03-21  Plaatsingscode: PK-BR-HS-241-O

Object kenmerken
  • Huis